Belhanda: “Ik ben een spelverdeler en geen aanvaller”


belhanda
Younes Belhanda, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Europees avontuur is voorbij. Nu gaan wij ons focussen op de competitie en de Turkse beker. Wij willen voor de 22e keer kampioen worden. Wij staan 6 punten achter, maar dit is nog te doen. Wij spelen nog in eigen huis tegen Başakşehir. Wij gaan hun inhalen, dat weet ik zeker. Wij willen iedereen verslaan en daarna kampioen worden. Başakşehir gaat nog zeker punten verliezen. Iedereen verwacht dat ik ga scoren, maar dat is niet mijn taak. Ik ben een spelverdeler. Een aanvaller moet doelpunten scoren. Over de zomerse transferperiode wil ik niet praten. Ik ben een speler van Galatasaray. Ik denk ook alleen maar aan Galatasaray.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik denk dat men in Turkije de theory van einstein eerder zal begrijpen voordat ze voetbal eindelijk gaan beginnen te snappen..


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5

Teirm Imparator ulan! Wie denkt deze marogan dat hij is!

Even serieus ik denk dat Fatih Terim Arabisch kan praten met al die marokkanen, aangezien hij zelf ook een arabier is.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Allah heeft hem gezegend met de taal van de Koran. Nog zo een arabieren hatende Turk. In het volgende leven ga je een arabier smeken om een goed woordje voor je te doen ezel.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hier heeft die wel een punt. Belhanda is geen Talisca dat hij er 15 inschiet per seizoen, dus het aantal doelpunten is niet waar je je druk om moet maken als hij speelt. Waar je je wel op kan richten is dat hij bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Benfica meerdere keren balverlies leed en samen met Diagne de zwakste schakel was aan Turkse kant.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Of dat ie de wedstrijd ervoor de beste was aan de kant van GS en hoofdrolspeler was van elke aanval. Je kan ook bijvoorbeeld je hoofd eindelijk uit de grond halen en inzien dat Benfica 2 goals heeft gemaakt die niet geteld zouden hebben als de VAR er zou zijn.. En ja dan was de o zo verschrikkelijk slecht spelende GS door..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ok, maar wat heeft het feit dat de VAR ontbreekt en dat GS 2 doelpunten heeft geïncasseerd in de thuiswedstrijd te maken met het slechte spel van Belhanda in Portugal? Helemaal niks.

Van dit Kasimpasa kan GS ook winnen zonder Belhanda, dat is niks speciaals. Hij moet er staan tegen tegenstanders van het kaliber Benfica.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik persoonlijk vond Belhanda niet overdreven slecht. Benfica was duidelijk de betere ploeg maar ondanks dat zouden wij 0-1 gewonnen hebben als die grens ons niet had genaait. En over thuis je hebt zelf al in het verleden kenbaar gemaakt dat een scheidsrechters fout een hele grote impact kan hebben op een spelersgroep.. Jij zei zelfs dat Bjk een 6-1 of 6-0 verloren wedstrijd zou winnen als de scheids vroeg in de wedstrijd niet zulke grote fouten zou maken.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja, tijdens de wedstrijd. Niet op een wedstrijd een week later.


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5

We moeten deze gap verkopen nu het nog kan, je kan er echt niet op bouwen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen