Verbannen Derdiyok keert mogelijk terug in selectie Galatasaray


arorde
Eren Derdiyok keert mogelijk per direct terug in de selectie van Galatasaray.
De aanvaller werd enkele weken terug naar het beloftenteam verbannen omdat Fatih Terim niet tevreden was over de inzet van de aanvaller.
 
Daarmee sneed Galatasaray zich deels ook in eigen vingers. Coach Terim, die niet tevreden is over Diagne denkt aan een terugkeer van Derdiyok. Mitroglou is volgens de trainer nog niet helemaal fit om 90 minuten te spelen. Er is dus een grote kans dat Derdiyok terugkeert bij Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

paniek voetbal


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Als je transfer Beleid Van gs met Die van Fener vergelijkt,is Fener Zelfs beter, Diagne Kan niks geen mannetje voorbij helemaal niks, Gelukkig Heeft Fener Hem Niet Gekocht, Weggegooid 13 miljoen euro.+: 487
-: 0
R: 1767
Level 5
+2

Gelukkig heeft Fener 11 goeie spelers die strijden om de titel en een spits die elke week minimaal 2x scoort


+: 487
-: 0
R: 1767
Level 5
+1

Hij is niet tevreden over Diagne? Ga eerst je spelers wijs maken dat hij geen eens fatsoenlijke ballen krijgt telkens moet hij zelf de bal ophalen mede door die egoist van een Onyekuru en Belhanda ook de laatste tijd alleen maar voor eigen succes. bewijst maar weer eens dat Belhanda gaat echte 10 is, hoevaak heeft hij steekballen aan Diagne gegeven sinds hij bij Gs speelt? Ik kan me er geen een herinneren.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Eren Derdiyok is een goede spits om erbij te hebben.In de 1e helft had hij de meeste goals ivm de spitsen van fb en bjk. Maar in Turkije moet het altijd van het ene uiterste naar het andere gaan. Na de wedstrijd tegen Kasimpasa was het "imparator baba" en "sampionlar" en 4 dagen later was het "imPARAtor" en "boklar" ..
:facpal: :facpal: :facpal:


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Dat hij meer goals maakt dan de spitsen van Fenerbahce en Besiktas betekend niet dat hij het goed doet, mensen moeten eens kappen met het vergelijken van slecht met slechter.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Gaat ie dat zeggen.. Zodra wij Eren de straat op gooien komen fenerliler met gebogen ruggen en slijm langs hun mond Eren een contract aanbieden. En daarna fotos posten alsof ze hem van ons hebben afgepakt. Dit weet jezelf ook.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen