"Diagne lijkt niet op Suarez, maar op Lukunku"


diagnegs
Bülent Timurlenk, sportcommentator van Sabah heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Diagne.
"Diagne heeft na 1,5 maand 2 wedstrijden gespeeld. Als hij 4 goals had gescoord, zouden ze zeggen dat hij net als Luis Suarez zou zijn. Nu zeggen ze dat hij op Lukunku lijkt. Het probleem van Diagne is dat hij in de afgelopen wedstrijden 2 rode kaarten had moeten krijgen. Hij is meer bezig met zijn haar dan met zijn voetbal. Galatasaray heeft 10 miljoen euro gegeven voor Diagne en dat willen ze ook op het veld terugzien."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Diagne is een spits die veel kansen nodig heeft maar dat had men allang moeten weten over hem. Helemaal die media apen. Diagne is een speler die heel makkelijk ruimte creert voor zijn mede spelers en een speler die heel slim zichzelf in positie kan zetten. Al is afmaken niet zijn sterke kant en zal hij meerdere grote kansen om zeep helpen, Zolang hij zichzelf in positie speelt en ruimte blijft creeren voor zijn medespelers ben ik tevreden met hem.. Die goals gaan vanzelf komen.


+: 641
-: 0
R: 1228
Level 5
+3

Diagne is gewoon de Cyle Larin van galatasaray+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Larin kan niet eens in zijn natte dromen 20 goals maken in een half seizoen. Wat ruimte creeren inhoud weet die gozer ook nog steeds niet. Larin is een lachertje en stelt weinig voor. Ik denk dat zn manager zich nog steeds een ongeluk lacht om Bjk..


+: 641
-: 0
R: 1228
Level 5
+2

Ik bedoel niet van kasimpasa, maar de Cyle Larin van GS


+: 57
-: 0
R: 216
Level 3

Jullie oordelen gelijk
over diagne aan het eind van het seizoen kan je pas oordelen nu is het te vroeg man


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5
+1

Eind van het seizoen gaat hij uitgekotst worden en voor 3 mlijoen verkocht worden aan een Arabische club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen