WOW! Akhisar mist zeven basis spelers tegen Galatasaray


akhis
Akhisar neemt het aankomende zondag op tegen Galatasaray en de club uit Izmir kampt met de nodige personele problemen in aanloop naar de wedstrijd in Istanbul. Zo weet Turkse krant Sabah te melden. 

De kans is groot dat de volgende spelers het duel tegen Galatasaray aan zich voorbij moet laten gaan. 
 
Mustafa, Dany, Eray, Güray en Lopes niet hersteld van blessures. Josue en Serginho geschorst.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1573
-: 0
R: 3453
Level 5
+4

Direct maci satsalardi, ibneler spelen tegen FB en BJK alsof hun leven ervan afhangt, tegen GS zijn het een stelletje hoertjes en doen ze rustig.


+: 3077
-: 10
R: 8548
Level 5

Gs heeft echt veel geluk met de tegenstanders na de winterstop. Uit kregen ze nog 3-0 pak slaag maar dat zal nu een overwinning worden banco.+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

Amk. hakemler yetmiyomus gibi balli da ciktilar


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4
+3

Wat een artikel WoW de moderator zal wel slecht geslapen hebben door dit nieuws ,Als we die winnen zal er over de volgende tegestander ook weer wat van gevonden worden


+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5
+1

Dit is gewoon een goed en belangrijk artikel.


+: 26
-: 0
R: 168
Level 3

Balli gs 2 benfica macinda oyle balliki ts maglum kasimpasa gorduk simdide 7 oyuncu yok kafamda tekrar complo teorisi geliyor ALBAYRAK olunca nedense hep tezgah ayni oluyor+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit komt vaker voor wij missen ook zovaak een handje vol spelers om de gekste redenen. Maar ook al zouden ze op hun best komen dit GS dat zich heeft gefocust kan Akhisar dus echt niet stoppen. Wij willen kampioen worden !

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen