Brands bewondert Henry Onyekuru


AHENR
Galatasaray-pareltje Henry Onyekuru is gisteren door Marcel Brands gevolgd tijdens de wedstrijd tegen Benfica. De director of football van de Premier League-club Everton zegt enthousiast te zijn met de ontwikkeling van Henry. 

In Istanbul zijn de verwachtingen van het talent zéér hoog. 
 
"Ik heb Henry gevolgd en ik moet eerlijk zeggen dat ik vooruitgang zien bij hem. Hij kan misschien zo straks aansluiten bij Everton want hij speelt hier op huurbasis. Hij heeft problemen met een werkvergunning in Engeland, maar dat komt wel goed. We blijven hem volgen", aldus Brands, jarenlang technisch manager in het Philips Stadion en sinds afgelopen zomer werkzaam in Engeland.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5

Het is een harde werker maar o zo dom. Als wij hem nou eens zouden overkopen en doorverhuren aan een Spaanse club, net zoals bij Bruma, heb je echt een goudhaantje in huis. Maar jammer genoeg lukt zoiets niet in de huidige situatie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen