Is Diagne wel tien miljoen meer waard?


adid
Bij Galatasaray zullen ze handenwrijvend hebben gezien dat Mbaye Diagne tegen Trabzonspor en Benfica heel zwak speelde.
Is de spits van Galatasaray wel echt tien miljoen euro waard? Bij Kasimpasa scoorde hij aan een stuk door en speelde hij een sterk spel. Bij Galatasaray lukt het nog niet echt! 
 
Wat denk jij? Heeft Diagne nog tijd nodig of kan hij de druk niet aan bij een grote club? Volgens vele sportcommentators heeft Diagne een slechte balcontrole en voert hij niet teveel druk op de tegenstander. Ze zien in hem een fysiek sterke spits momenteel die absoluut niet te vergelijken is met Gomis.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5
+1

10 miljoen euro is wel echt veel geld.
Maar hij is net pas overgenomen en speelt nu bij een team die anders speelt dan Kasimpasa. Je kunt pas einde van het seizoen oordelen of het waard was of niet.


+: 34
-: 0
R: 74
Level 2
+1

Wat is dit kut geschreven zeg...+: 69
-: 0
R: 173
Level 3
+1

Als je tegenwoordig de bedragen ziet is hij al zeker die 10 miljoen waard. Ze moeten alleen nog om hem heen zien te spelen, en Diagne zelf zou zich ook moeten aanpassen aan Galatasaray z'n speelstijl. Kasimpasa speelde veel anders maar ze wisten hoe ze Diagne moesten bedienen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Bij Kasimpasa gingen alle ballen naar hem, hij hoefde er alleen maar te staan. Bij een topclub wordt er meer verwacht van een spits. Tot nu toe is het een miskoop, hij heeft niks laten zien waardoor je gaat zeggen dat hij die 10 miljoen waard is.


+: 942
-: 0
R: 1951
Level 5
+3

Totaal niet subjectief geschreven artikel hoor. Hij is net bij GS en men komt nu al met dergelijke onzin. Hij heeft gewoon tijd nodig om te wennen aan het team en het teamspel. Dat is vrij logisch, lijkt mij. En hij doet het nog altijd beter dan sommige andere spitsen.


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Diagne kan tenminste penalties schieten, kan je niet zeggen van Gomis. Desalniettemin is Diagne een miskoop. Hadden wij ook met Fernandao toen hij aan de lopende band scoorde bij Bursa maar flopte bij Fener.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen