“Na de zomer zullen wij nog sterker worden”


terimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft woensdag voor het Europa League duel tegen Benfica een persconferentie gehouden.
“Ik heb destijds twee reorganisatieperioden aangegeven. In januari en in juni. Januari is afgerond en we gaan het in juni ook afronden. Ik ben een van de personen die de Galatasaray supporters het meest begrijpt. Tijdens 1996-2000 hebben mijn vrienden en ik ook een complete reorganisatie met succes doorgevoerd. Na de komst van nieuwe spelers in de zomer, zullen wij nog sterker worden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Het complete middenveld moet worden vernieuwd, dit is inclusief Melhanda en Mernando, Mdiaye en Belcuk.

Minimaal 4-5 transfers moeten er komen op het middenveld.

CDM: daouda peeters - jeando fuchs
CM: Teji Savanier - Johanssen
CAM: Alex texeira


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5

Niet overdrijven. Weet je wel wat minimaal betekent? We missen gewoon bepaalde type spelers. De huidige mensen mogen van mij wel blijven, maar voor die nieuwe types hebben we gewoon geld nodig.+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Hadi Insallah heb er vertrouwen in , lijk erop dat de bestuur geleerd heeft van het verleden en eindelijk wakker aan het worden is, hopelijk komen er spelers voor lange termijn die wat jonger zijn dan last minute koopjes van 30+


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Bestuur heeft niks geleerd. Wel aangepast. Terim gaat over voetbal en Django başkan over juridische en financiels zaken.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Hahahw mooi verhaal

Ze hebben weer gegokt op het kampioenschap, als dat niet lukt gaat het financieel zeker een klap zijn want de FFP zit op de nek


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Dat klopt. Maar Gala zit dit seizoen wel in een betere uitganspositie. De strijd is met IBB, niet BJK of FB. Zelfs TS had deze Gala genekt in de race.

Met IBB is het gokken. Ze kunnen kampioen worden... maar ook weer weggeven.+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Leuk dat niemand meer rekening met ons houdt terwijl we maar 3 pt achter Gs staan.

Als we het toch flikken en voor de 3e keer in 4 jaar kampioen worden is dat extra lekker.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+3
H09

Lan olm transfere cebinizden oduyorsunuz hala baska takimlara bok atiyor.

seni sokakta gorsem essek sudan gelesiye kadar doverim amk


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Wat een bullshit met gs de doelstelling niet haald een financiële klap wordt , gs heeft juist goede zaken gedaan door de spelers die geen toekomst meer hadden weg te doen en ze geven geen achtelijke salarissen meer dus we zitten op de goede weg, wwe hebben dit jaar ook al wat inkomsten van Europees verband en door spelers te verkopen dus denk eerder dat fb en bjk zich zorgen kan maken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen