Galatasaray pakt uit met persconferentie: Vijf nieuwe spelers gepresenteerd


amitors
Galatasaray heeft dinsdagmiddag tijdens een persconferentie in het Turk Telekom Stadion vijf nieuwe spelers gepresenteerd.
Semih Kaya, Luyindama, Diagne, Mitroglou, Marcao en Emre Tasdemir werden aan media en publiek voorgesteld.
 
Mitroglou: 
“Ik ben dankzij Fatih Terim hier, ik wil hem daardoor ook persoonlijk bedanken. Ben zenuwachtig om met hem successen te boeken hier. Ik ga mijn uiterst best doen voor de club”
 
Luyindama:
“Ben zo blij om deel te mogen maken van Galatasaray. Ik speel nu bij een grote club en dat was altijd mijn droom geweest. Zal extra moeten werken en ik ben heel erg gemotiveerd”
 
Semih Kaya: 
“Ben een nieuwe transfer maar een bekend gezicht. Ik zal altijd het beste willen doen voor Galatasaray. En geloof me dat ga ik ook bewijzen hier”
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5
+1

Umit Ozturk : ´ Ik ben zo blij om hier te zijn, ik zal er alles aan doen om Galatasaray kampioen te maken´ Tek bilek, tek duduk!


+: 129
-: 0
R: 266
Level 3
+3

Vind je je zelf grappig?+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Nee deze was wel een beetje flauw, net als jouw naam


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Doet de mensen erg pijn , vooral omdat de topscorer van Turkije bij gs zit wat niemand eerst had verwacht ivm geld , en nu gaan jullie allemaal kapot Hahha hoeveel van jullie zit al aan de antidepressiva steek ff je vinger op :sos:


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Ja man we zijn echt bang voor Diagne die voor het eerst in zn leven meer dan 10 goals heeft gemaakt waarvan heel veel penalty´s en nooit hoger heeft gespeeld dan Kasimpasa..

Wij hebben de grootste doelpuntenmachi ne bijna gratis binnengehaald, ik denk dat jullie beter pampers kunnen gaan kopen want ik zie Burak straks wel scoren in Turk Telekom


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Mat geveegd? Jullie hebben gewonnen omdat Negredo en Babel alleen voor de keeper faalden en Tosic rood kreeg.

Van de mat geveegd is wat wij met jullie hebben gedaan in Vodafone Park, dat was 3-0 maar had 10-0 moeten zijn. En Burak is 33. Onder Senol Gunes hebben we de laatste 3 jaar ook 2x van jullie gewonnen in TT. Van de laatste 8 derby´s tegen jullie hebben jullie er maar 1 gewonnen of zo. Wij 5 en 2x gelijkspel. En wij moeten bang zijn?+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Esas mal sensin.. Jij komt toch met ´van de mat geveegd´ terwijl jullie een lucky overwinning hebben geboekt? Jij komt toch superieur doen terwijl wij jullie de laatste Jaren steeds verslaan? Mijn beargumentatie is gebaseerd op feiten..

ps: Julllie mannetje bij MHK is ook opgerot, bye bye Namoglu.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen