Belangrijke mededeling

 

Galatasaray verkleint gat op koploper Basaksehir na zege tegen Trabzonspor


belhanda
Galatasaray heeft de achterstand op koploper Basaksehir teruggebracht tot zes punten.
De ploeg van Fatih terim profiteerden met een 3-1 thuiszege op Trabzonspor optimaal van het puntenverlies van Basaksehir, die met 1-1 gelijkspeelde tegen Erzurumspor. 
 
Galatasaray begon voortvarend aan het duel en wist de eerste helft voornamelijk op de helft van Trabzonspor te spelen. Na diverse kansen, schoot Diagne vanaf elfmeter op voorsprong. Hierdoor heeft Diagne alweer zijn 21ste doelpunt binnen. In de 30e minuut schoot Rodallega prachtig raak na een pass van Nwakaeme en bracht zijn ploeg op gelijke stand. 
 
Vlak voor rust kwam Belhanda in actie en bracht zijn ploeg via een afstandsschot weer op voorsprong. De bal kwam nog tegen verdediger Hüseyin Türkmen aan.
 
In de 50e minuut bepaalde Belhanda de eindstand na een pass van Feghouli waardoor Galatasaray op 39 punten komt. Trabzonspor blijft haken op 33 punten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (34) 


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+9

Ümit Ôztürk 3 Trabzon 1

Een schandalige arbitrage heeft deze wedstrijd gewoon gesloopt..

Hoe je zelfs met kijken naar de VAR niet ziet dat er buitenspel vooraf ging aan de ook veel te zware pingel bij 1-0 is mij een raadsel. Ik kan maar 1 ding bedenken..

Het arme Trabzon kwam met z’n B team nog wel terug in de wedstrijd maar Umitje deed er alles aan om Gs te helpen. Diagne had er allang af gemoeten en Nagatomo mag gewoon f... off in zijn gezicht zeggen en krijgt niks. 2 dagen geleden moest Soldado voor minder vertrekken.. en dan nog ook nog zuivere pingel niet geven toen Malcao op de voet van Ekuban gaat staan.. rezalet

Gs was wel de betere ploeg maar zoals ik al zei, ze speelden met 12.

Belhanda en Nagatimo vond ik goed, bij Trabzon Ömür en Rodallega..

Diagne liet zien dat hij niveau Kasimpasa is.. en N’Diaye bakte er niks van. Malcao zag er niet goed uit bij de goal van Rodallega en veroorzaakte dus een penalty die niet werd gegeven.

Trabzon had na een half uur met een man meer moeten spelen en pingel onterecht, en had ook daarna goede kansen

P.s.

Trabzon moet ook oproepen tot ontslag van deze scheidsrechter.

Deze week 2 persconferentie s tegen MHK, van Fener en Trabzon.


+: 116
-: 0
R: 193
Level 3
+5

Jij hebt zoveel haat op GS. We hebben goed gespeeld en terecht gewonnen. Je kan er niet tegen als Galatasaray wint. Ik heb jou nooit iets positiefs horen typen hierzo over GS+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+3

Iemand met de naam Karpuzmeister moet niet verwachten dat ze serieus genomen wordt..


+: 57
-: 0
R: 216
Level 3

kudur lan Baby


+: 2959
-: 0
R: 2733
Level 5

Bu galibiyet sadece Trabzon’a girmedi..


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Precies de reactie die ik van de meeste Gs li had verwacht.. de enige die ik serieus neem hier is AlexTelles.

Mocht hij het oneens met me zijn dan heb ik daar respect voor..

Als die dingen bij Gs waren gebeurd vandaag liepen Terim en co het veld weer op.. nu zit iedereen smoesjes te verzinnen

Haydi yürüyün+: 38
-: 0
R: 48
Level 1
+4

Corrupte competitie vol met omgekochte scheidsrechters !!


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Gecmis olsun

Gs heeft er recht op, anderen moeten niet zeuren


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5
+1

Mooi potje voetbal van Gs. Heerlijk begonnen en de ploeg oogt veel sterker thuis.

We blijken nog steeds last te hebben van counters.

Penalty van Onyekuru vind ik niet terecht. Dit komt weer door een amateurisch besluit om niet de VAR te gebruiken. Loopactie van Onyekuru was geen buitenspel.

Rodallega bewijst dat hij een echte spits is. Diagne’s debuut kon altijd beter als hij meer doelgericht was, zeker in de tweede minuut.

Verder zijn er nieuwe spelers op cruciale plekken als de CV’s en spits. Als je een paar wedstrijden geeft, komt het wel goed.

Rest van de wedstrijd was het vooral slechte arbitrage die het spel continu stopte. Rodallega met 2 schwalbes, Diagne met 1, waarbij alleen diagne een kaart pakte...

Penaltysituatie van TS duidelijk geen penalty. Raakt lichtjes de voet van de speler en stampt verder niet op de voet. Maar hypocrieten zullen wel anders beweren.

Hoewel we op het middenveld heersen, bepalen wij de tempo nog steeds niet. Begin 30 min gerend en dan iedereen doodmoe om terug te rennen... dit is waarom we counters incasseren. Terim moet hieraan werken.

Al in al, verdiende zege


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Kijk, gelukkig zijn er nog normale Gs supporters

Ik moet je wel verbeteren.. Diagne kreeg terecht geel voor hands en niet voor een schwalbe.. hij had zn 2e geel moeten krijgen omdat hij Rodallega een halve minuut achterna zit en vanachteren neerhaalt.. altijd geel.

Rodallega had ook geel verdiend idd, maar dan Diagne ook voor zn schwalbe..

En Nagatomo hoefde je geen professionele liplezer voor te zijn.. maar de scheids laat t gewoon toe.. Soldado kreeg voor minder rood, en Caner kreeg voor minder 6 wedstrijden schorsing.

En zoals jij al zegt, ergste is dat ze niet naar de VAR gaan bij die pingel voor Onyekuru.. en nog erger, degenen die aan het huilen waren toen met Serdar zeggen nu niks..+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

O nu kun je opeens wel normaal reageren? Kon je dat niet meteen doen?

Door die scheidsrechter kunnen we niet eens over de wedstrijd praten.. resmen Trabzon u dogradi


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Vriend hou toch op?

Heeft hij een onterechte pingel tegen jullie gegeven? Heeft hij een speler van Trabzon gespaard terwijl hij 2e geel had moeten krijgen?
Heeft hij een speler van Trabzon gespaard die voor ogen van de camera’s 2x F... off roept naar hem? Moest Ekuban geen pingel krijgen?

Dit zijn 4 schandalige beslissingen waar ik het over heb. Over al die andere fouten heb ik het niet eens voor beide kanten, maar deze 3 waren gewoon corrupt.


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

En de overtreding van Malcao op Ekuban? Naar VAR kijken en niet geven is gewoon corruptie


+: 1195
-: 10
R: 2248
Level 5

Heerlijke eerste helft, mindere tweede helft.

Ik denk dat dit de Belhanda is waar we allemaal naar verlangden, hopelijk blijft het niet bij deze ene keer.

Ons spel is zoveel beter zonder Fernando, die man vertraagt gewoon alles en remt heel de ploeg af. Donk staat fysiek ook veel sterker.

Petje af voor die twee patsers achterin, ze deden het beiden beter dan ik had verwacht. Linnes is wel lichtjes uit vorm en Nagatomo mist ritme met deze ploeg.

Diagne is net Balotelli trouwens. Echt dezelfde trekjes en sterallures. Maar zolang hij maar scoort is het goed. Hij wordt echt slecht bediend trouwens, volgende wedstrijd schuif je Onyekuru maar even aan de kant voor Akbaba.

Penaltypositie van Onyekuru was geen penalty. Die van Diagne dan weer overduidelijk wel. Die van Trabzon had ik ook niet gefloten. Zo kan je naar elk detail kijken met die domme VAR.


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Neem een voorbeeld aan deze jongen..

Heldere reactie, alleen mis ik de 2 rode kaarten voor Diagne en Nagatomo die niet worden gegeven

P.s.

Bij deze roep ik Alex Telles uit tot woordvoerder van de eervolle Gs fans hier, en niet de zelfbenoemde professor Vattier die zichzelf veel te serieus neemt maar zijn reacties niet serieus te nemen zijn.+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Papa in het Turks is baba


+: 17
-: 100
R: 125
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 942
-: 0
R: 1952
Level 5

Nog nooit zoveel jankerds bij elkaar gezien.. ik wist niet dat GS zoveel mensen pijn kon doen met een DIKVERDIENDE overwinning.. dit voelt wel echt heerlijk!

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen