Zwaar wedstrijdprogramma voor Galatasaray binnen 14 dagen


anins
Zwaar wedstrijdprogramma op komst voor Galatasaray binnen 14 dagen.

De ploeg van trainer Fatih Terim staat zware wedstrijden te wachten. Tussen 10 februari en 24 februari zal Galatasaray 5 belangrijke wedstrijden gaan spelen.
 
Schema:
10 Feb Galatasaray - Trabzonspor  
14 Feb Galatasaray - Benfica  
17 Feb Kasımpaşa - Galatasaray  
21 Feb Benfica - Galatasaray  
24 Feb Galatasaray - Akhisarspor 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Ik denk dat gs goede resultaat zal neerzetten , er zijn nieuwe spelers bijgekomen en het team is gemotiveerder dan ooit, we hebben niks voor niks zoveel veranderingen doorgevoerd dit team kan het voormekaar krijgen ok thuis ongeslagen te blijven denk sowieso alle thuis wedstrijden winst , uit Benfica gelijk of verlies waardoor we met uitdoelpunten doorgaan , kasimpasa en akhisar moeten we ook winnen met deze team

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen