"Tegen Trabzonspor wil ik mijn eerste doelpunt voor Galatasaray scoren"


addol
Als er iemand in de Galatasaray-selectie weet hoe het is om te scoren, dan is het Mbaye Diagne. 

Vanaf zijn komst naar Galatasray konden supporters in het stadion van Galatasaray heel wat doelpunten van Diagne zien op tv. Scoren voor Kasimpasa was nooit een probleem voor Diagne (20 doelpunten in 17 duels) en nu tegen Trabzonspor onder het shirt van Galatasaray. 
 
,,Maar ik moet eerst spelen, en dat beslist de trainer. Ik ben blij dat ik nu bij de selectie zit. De laatste weken zat ik er steeds net niet bij wegens een schorsing, maar nu gelukkig wel. Ik hoop dat ik speelminuten krijg, en dat ik scoor. Ik wil mijn eerste doelpunt van Galatasaray tegen Trabzonspor maken. Ik hoop dat het zondag gaat lukken.”
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen