Fatih Terim: "Ik verzoek iedereen om tot en met 31 januari te wachten"


fatihterimneoldu
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Göztepe de onderstaande uitspraken gedaan.
"Iedereen vraagt zich af wanneer wij een nieuwe aanvaller gaan halen. Soms heb je geen geld om een speler te halen, soms heb je geld, maar je hebt geen tijd om een speler te halen. Onze vrienden zijn hard bezig om een speler vast te leggen. Ik verzoek iedereen om tot en met 31 januari te wachten. Ik vind het niet leuk dat wij in zo'n situatie zitten en het past ook niet bij Galatasaray. Mensen moeten geduld hebben. Wij gaan tot de 31ste een speler halen. Daarna kunnen mensen boos worden of vragen stellen. Ze hebben al zo lang gewacht, ze kunnen ook wel 2-3 dagen wachten. Als Galatasaray geen speler kan vastleggen, dan gaat Galatasaray ook niet huilen."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen