Galatasaray boekt moeizame zege op Göztepe


sinangumus
De voetballers van Galatasaray hebben zaterdag een moeizame overwinning geboekt op Göztepe: 0-1.
Sinan Gümüs was de grote man bij Galatasaray. Hij scoorde de winnende treffer. 
 
Het veld van Göztepe was dramatisch vanwege de grote regenval. In de eerste helft kreeg de thuisclub veel doelkansen, maar Muslera hield zijn ploeg staande en was scherp in zijn doel. Na 20 minuten spelen begon Galatasaray doelkansen te krijgen, maar het veld werkte niet echt mee. 
 
In de 54e minuut kreeg Göztepe een penalty, omdat Maicon de bal tegen zijn hand kreeg. Borges schoot de bal echter naast. Na deze kans, kreeg Onyekuru een kans, maar de bal bleef hangen in een plas water. 
 
Galatasaray vond in de 73e minuut de winnende treffer via Sinan Gümüs. Feghouli en Mariano deden het voorbereidend werk. 
 
Na dit doelpunt kwamen twee ballen van Göztepe tegen de paal. 
 
Galatasaray won uiteindelijk met 0-1 en stijgt hierdoor naar 35 punten en staat tweede met drie punten verwijderd van koploper Basaksehir.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen