Galatasaray brengt bod uit op Caicedo van Lazio


caiceido
Galatasaray is al maanden bezig om een nieuwe aanvaller te halen.
Niet één, maar zelfs twee aanvallers. Binnen een paar dagen is de transferperiode afgelopen en er worden heel veel namen genoemd. Een van deze spelers is Felipe Caicedo van Lazio. Volgens de geruchten heeft Galatasaray 3 miljoen euro geboden voor de 30-jarige aanvaller en wacht op een antwoord van Lazio. Gezien Felipe Caicedo niet zoveel speeltijd krijgt bij de Italiaanse club ziet hij zo’n overgang ook wel zitten. De onderhandelingen tussen alle partijen zijn nog gaande.
 
Felipe Caicedo heeft in 50 wedstrijden 8 goals en 6 assists gemaakt. Bij het nationaal elftal van Ecuador heeft hij in 68 wedstrijden 22 goals gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen