Galatasaray wint met maar liefst 6-0 van Ankaragücü: Hattrick Onyekuru!


onyeek
Galatasaray heeft zijn eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft met grote getallen geworden.
De ploeg van trainer Fatih Terim won met maar liefst 6-0. Sinan Gümüş bracht zijn ploeg al na 55 seconden op voorsprong. Na de voortzetting van de aanval werd het in de 21e minuut 2-0 voor de Turkse topclub: Onyekuru was trefzeker. Vijf minuten later scoorde Sinan Gümüş de 3-0.  In de eerste helft was Galatasaray zo goed en Ankaragücü zo slecht dat het zelfs 8-0 kon eindigen. Beide ploegen gingen 3-0 de rust in. In de tweede helft ging Galatasaray ongestoord verder met scoren. In de 60e minuut werd het 4-0 door een doelpunt van Onyekuru. Drie minuten later maakte Onyekuru een hattrick en werd het 5-0. Na de 5-0 ging Galatasaray weer verder en bepaalde Ndiaye in de 86e minuut via een prachtig volley de eindstand: 6-0!
 
Galatasaray staat nu op de tweede plaats en heeft 32 punten.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen