Officieel: "Ozan Kabak is van ons en hij gaat niet naar Bayern"


ozakbak
Stuttgart heeft donderdagmiddag via de officiële kanalen melding gemaakt van de afronding van de transfer van Ozan Kabak. Met de deal is elf miljoen euro gemoeid, althans dat meldt technisch directeur Michael Reschke.

Kabak wordt daarmee de duurste aankoop aller tijden voor Stuttgart. De Turkse jeugdinternational, die in totaal achttien wedstrijden in de hoofdmacht van Cim Bom speelde, heeft een contract tot medio 2024 getekend in Stuttgart.
 
Technisch directeur Michael Reschke is blij met de deal en maakte interessante uitspraken tegenover Sportbild: “Ozan heeft zijn kwaliteiten al in de Champions League laten zien en was dit seizoen een belangrijke basisspeler bij Galatasaray. Ozan is een van de meest veelbelovende defensieve talenten van Europa en wordt een belangrijke bouwsteen in onze toekomstplanning. Daarnaast zal hij ons in de tweede seizoenshelft enorm vooruit kunnen helpen. De geruchten dat hij naar Bayern Munchen gaat is niet waar. Er gaan berichten rond dat wij Ozan Kabak samen met  Bayern hebben gekocht. Dat is niet waar! Ozan is van ons en hij gaat niet naar Bayern,” aldus Reschke.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen