Officieel: Galatasaray ontbindt na jaren het contract van Tarık Çamdal


gslogo2018
Het is Galatasaray na jaren toch gelukt om het contract van Tarık Çamdal te ontbinden.
Niet in goed overleg, maar eenzijdig. De 27-jarige voetballer kwam in 2014 met veel hoop, een grote transfersom en een torenhoge jaarsalaris over van Eskisehirspor, maar wist nooit door te breken. Sterker nog, hij kwam na een paar weken niet eens in de selectie. Ondanks dat hij niet in de selectie kwam, weigerde Tarik om naar een andere club te gaan, vanwege zijn torenhoge jaarsalaris. Tarık Çamdal heeft bij Galatasaray in 4,5 seizoenen 42 wedstrijden gespeeld en heeft in totaal 6,95 miljoen euro ontvangen. Hij heeft alle afgesproken salarissen ontvangen. 
 
Tarık Çamdal'ın Sözleşme Feshi Hakkında
 
Tarık Çamdal'ın Sözleşme Feshi Hakkında
Galatasaray Sportif A.Ş., oyuncu Tarık Çamdal ile yolları ayırdığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
 
Açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde:
 
“Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal'ın sözleşmesi şirketimiz tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir.”
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Galatasaray.org
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Ahahaha aq slim moment om dit voor de fans te gooien. Eindelijk. Maar we hebben het grootste deel van zijn salaris al betaald.

Deze parasiet heeft ons totaal 12 miljoen euro gekost (transfersom + salaris), ongeloofelijk. Dit is ook Ünal Aysal mensen.

Maar bedankt voor mijn absoluut favoriete foto van de club:

pbs.twimg.com/.../...

Hij is van al die mensen gewoon als laatst vertrokken.


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6
+3

Volgens de laatste berichten hebben ze zijn salaris tot de zomer meegegeven, dus hij heeft niks laten liggen. Hetzelfde is volgens mij bij Veli Kavlak gebeurt, maar omdat ons bestuur niks bekend maakt weten we nergens van af.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Klopt er staat inderdaad dat het eenzijdig is ontbonden. Dan moet het wel. Diefstal recht voor onze ogen.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Verschil is dat Veli niks heeft gekost en voor zn blessure gewoon goed heeft gepresteerd.

Deze Camdal heeft Gs 4,5 mil euro gekost en dan nog 6 mil aan salaris.

Dan gaan ze nu ontbinden terwijl dat contract voorbij is. Ze geven rest van zn salaris ook gewoon mee..

Wat een bestuur


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Veli heeft ook 3 jaar lang zijn salaris betaald gekregen, en vervolgens heeft hij dus nog een jaarsalaris meegekregen (waarschijnlijk ). Dus ik zie geen verschil.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Waarom parasiet? Jullie sluiten dat contract toch met hem af?

En dan achteraf hem de schuld geven.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Hij kon makkelijk voor minder bij een andere club spelen, maar koos ervoor om ook z'n eigen carrière te vern**ken, weg te rotten en elke cent van de club weg te zuigen.

Hij heeft alle recht om dat te doen. Maar dat beschermt hem niet van alle kritiek.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Ach ja zo zijn er veel, al is dat van Camdal wel extreme. Turkse clubs moeten gewoon een salarisplafond af spreken.

Belachelijk hoeveel matige spelers bij ons verdienen..


+: 1394
-: 0
R: 1316
Level 5
+1
MKA

Dit kwam allemaal door die buitenlandersli miet van 5+3. Nooit meer invoeren zo een regel!


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Hoezo? Niemand heeft jullie gedwongen om zoveel geld te betalen voor zo'n overschatte speler. In diezelfde periode hebben wij ons gericht op Turken uit het buitenland, dat konden jullie ook doen.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Destijds waren de enige redelijke Turkse rechtsbacks Tarık en Şener Özbayraklı. En Tarık is ook een gurbetci.

Waarom verdedig je de limiet?


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Ik heb mijn reactie 10 keer nagelezen, ik zie nergens dat ik de limiet verdedig. Kun je mij precies aangeven waar ik dat doe?

Een overschatte speler waar je 5 miljoen voor betaalt. Vergelijk dat eens met de bedragen die wij hebben betaald voor onze gurbetciler. Dan zie je het verschil. De statistieken van Tarik bij Eskisehir: 47 wedstrijden, 1 assist (in de beker). Sorry, maar als je daarvoor 5 miljoen betaalt is het gewoon je eigen schuld.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Dat Tarık zo veel heeft gekost is grotendeels te danken aan de limiet. Dat is een feit. Je kan me niet vertellen dat ze zonder die limiet hetzelfde bedrag zouden vragen. Ze weten ook dondersgoed dat we maar 2 opties hebben, want we hadden een Turkse rechtsback nodig. Als je een duidelijk negatief punt van de limiet bijna wil negeren, dan ga ik denken dat je het goed wil praten.

Je hebt nou eenmaal een overvloed aan Turkse middenvelders en misschien zelfs CVs, maar wijs mijn maar één andere optie aan die wij toen konden halen als fullback. We spelen nog steeds met Ömer Bayram en Hasan Ali bij de nationale ploeg. Op rechtsback lieten ze de langste tijd een CV spelen.

Nogmaals, we moesten een Turkse rechtsback halen. De limiet forceerde ons richting Tarık.


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

En ik wil je duidelijk maken dat je niet verplicht was om je spelers uit de Turkse competitie te halen. Zeker niet als het om een wisselspeler gaat. Je haalt Tarik maar uiteindelijk speelt Sabri. Je hebt genoeg Duitse Turken rondlopen in de tweede elftallen van de Bundesliga clubs en de clubs daaronder.

Umut Meras, Yusuf Acer, dat zijn al 2 jonge linksbacks die vorig seizoen allebei in de PTT uitkwamen. En ook Ömer Bayram is voor de breedte gehaald, daarvoor hoef je geen topspeler aan te trekken. De limiet was inderdaad de reden dat er zoveel werd betaald voor Turkse spelers uit de Turkse competitie, maar wat was precies de reden dat GS achter Tarik aan ging? Want toen was hij ook een hele matige speler. Wat onderscheidde hem van de rest?

Je hebt overigens nog steeds niet aangegeven waar ik de limiet verdedig.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Ik had later een zin toegevoegd aan mijn eerste alinea, denk dat je die gemist hebt.

Maar we konden toch niet effe doodleuk een PTT speler basis zetten. We speelden toen regelmatig CL. Tarik heeft foto's waarop hij gewoon het duel aangaat met Ronaldo.

Sener en Tarik werden opgeroepen voor de nationale ploeg en stonden bekend als de enige rechtsbacks die een beetje op hoog niveau mee konden.+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

'Tarik heeft foto's waarop hij het duel aangaat met Ronaldo'. Ja, Tarik is een rechtsback en Ronaldo is een linksbuiten, niet zo bijzonder dus. Het zou pas bijzonder zijn als hij niet de duels aan zou gaan met de speler die hij moet tegenhouden.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Interessant dat je dat gedeelte zo speciaal vond. Daarmee bedoel ik dus dat welke rechtsback dan ook direct voor de leeuwen (Ronaldo in dit geval) gegooid zou worden. Een experiment uit een kleinere competitie was nooit een optie.


+: 47
-: 0
R: 188
Level 3

Tarik utanmıyor musun
om zoveel geld te pakken in de jaar bij Gs rot op


+: 3161
-: 0
R: 4944
Level 5

Geen probleem nieuwe Tarik Camdal is al aangekomen, Emre Tasdemir heet die.+: 1516
-: 0
R: 3299
Level 5

Para biter, ama hatirlanmak bitmez.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen