Grote bezem door selectie Galatasaray: Basisspelers worden stuk voor stuk verkocht!


fatihterimneeee
Galatasaray is bezig met een grote reorganisatie en dat midden in een seizoen. In de zomer en winter heeft het bestuur van Galatasaray de selectie aan flarden geschoten.
Waar de Galatasaray supporters zich zorgen om maken is dat er weinig tot geen nieuwe gelijkwaardige spelers bijkomen. Galatasaray verkeerd in grote financiële problemen en moet spelers verkopen en geld in kas te krijgen om de salarissen van andere spelers te betalen.
 
Hieronder zie je een overzicht:
 
Deze transferperiode gaan deze spelers ook vertrekken:
Ozan Kabak (wachten op officiële KAP-melding) 
Younes Belhanda (bod ligt op tafel)
Mariano (bod ligt op tafel)
Fernando (bod ligt op tafel)
Serdar Aziz (buiten de selectie gezet)
Eren Derdiyok (buiten de selectie gezet)
 
Vertrokken/verkocht:
Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis
Pedro Cavanda
Lionel Carole
Tolga Ciğerci
Koray Günter
Iasmin Latovlevici
Yasin Öztekin
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 191161
-: 0
R: 151466
Expert
+1

Galatasaray is bezig om met de verkopen van Belhanda + Ozan + Rodrigues ongeveer 29 miljoen euro op te halen. Ze hebben 4 miljoen euro uitgegeven. Over twee weken is er een UEFA Financial Fair Play overleg. Galatasaray moet zijn balans op orde hebben, want anders dreigt UEFA met een uitsluiting van Europees voetbal.

De vraag is alleen of het Galatasaray gaat lukken om zowel de UEFA als de Galatasaray supporters tevreden te stellen …..


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Hmm 20 miljoen euro opbrengst en 4 miljoen euro uitgegeven... We staan er inderdaad verschrikkelijk voor. 100% uitsluiting.+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6
+3

Ik denk niet dat het alleen maar om transferinkomst en en -uitgaven zal gaan.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

uefa.com/.../...

Dit zijn de enige punten waar we op moeten letten. Kleinere selectie voor Europa, positieve transferbalans, boete en geen verlies draaien als club.

Ik denk niet dat transferinkomst en een al te belangrijk deel zijn van onze jaarlijkse omzet.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Nee jullie staan er fantastisch voor vandaar dat jullie bestuur iedereen verkoopt.. Ik zei het maanden terug al, de UEFA zit op jullie nek en een schorsing zit er aan te komen..

Daarom wordt uit paniek nu iedereen verkocht die geld kan opbrengen.. Het begon al met Gomis, en nu uit paniek volgen er nog een paar.

De verkoop van Ozan is pure winst want niemand had zijn opkomst en verkoop ingecalculeerd.


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

'Geen verlies draaien als club'. Door de huidige koers is dit lastig te bewerkstelligen en daarom zitten de topclubs als een gek de selecties schoon te maken.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Dit is wat 3 jaar Dursun Aydın Özbek met je doet. Als laatste reddingsmiddel kocht hij een kampioensteam zodat hij herkozen kon worden en nu zitten we door FFP al die spelers weer te verkopen. Met als kers op de taart Ozan, een naam die Terim persoonlijk op 11-jarige leeftijd naar onze club bracht.


+: 1035
-: 10
R: 1881
Level 5

Ik vind het raar. Onze transferbalans was al positief en ik denk niet dat we verlies gedraaid hebben als club onder Cengiz. Althans, dat is toch wat hij ons telkens doet geloven in de pers.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Ze moeten nu spelers kopen. Er is geen excuus meer. Als we na 31 januari nog een hoop geld 'over' hebben kan niemand ze meer redden.


+: 7375
-: 10
R: 13493
Level 6
+2

Bjkkartal

Doe nou niet alsof je alles beter weet. Elke reactie is gewoon onzin eerlijk gezegd. Je kan zo met deriksen en gijp zitten..+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Steek jij maar je kop in het zand. Ik kijk gewoon naar de feiten. Jij gelooft in sprookjes.


+: 5
-: 0
R: 74
Level 2

Waarom zeurt iedereen over spelers kopen.. er zijn clubs die van hun spelers af willen en zullen op de laatste dagen de spelers goedkoper verkopen aldus Albayrak. De sale van de bijenkorf begon toch ook niet met 70 %. En als we geen spits hebben kunnen we uit eigen jeugd wat halen toch


+: 5
-: 0
R: 74
Level 2

Als ik galatasaray zou zijn zou ik zoveel mogelijk een elf opstellen met eigen jeugd. Op de plek van garry zou ik dus yunus zetten. Als hij het goed doet verkoop je hem in de zomer voor 10 a 15 miljoen. Ik zou celil naast fernando of badou zetten ik zou gokay naast marcao zetten of toch ahmet nog een kans geven. Ik zou mariano verkopen en een rechtsback uit de jeugd halen. Wat ajax doet moet galatasaray ook gaan doen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen