Galatasaray wil Love, Gókhan Töre en Tolgay Arslan van Besiktas


albayrak4
Er is een interessante spelersruil in de maak tussen Galatasaray en Besiktas.
Volgens het nieuws van Aksam wil Galatasaray Serdar Aziz best aan Besiktas geven, maar wel in ruil voor Love, Gókhan Töre en Tolgay Arslan. Fikret Orman zou positief hebben gekeken naar zo’n deal, maar wil wel dat Galatasaray naast Serdar Aziz met een geldbedrag komt. Of Galatasaray dat gaat doen is nog de vraag.
 
Fikret Orman:
“Hoeveel geld krijgen wij naast Serdar Aziz?”
 
Albayrak:
“Jullie of wij?”
 
De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

HAHAHHAHAHAHAHA H, Tolga, Pektemek ve Necip i de verelim ozaman.


Serdar voor Tolgay is een eerlijke ruil, zelfde marktwaarde.. Serdar voor Tore normaal ook maar ik als Gs dat niet zou doen omdat Tore al een tijd niet speelt.. Maar al deze spelers tegelijk?


Ergste is, ik denk dat Love aan de lopende band zou scoren bij Gs. En Tolgay is voor elke Tr ploeg een aanwinst..


+: 1035
-: 10
R: 1881
Level 5

Love als tweede spits is welkom. Hij scoort nog altijd regelmatig, feit dat het bij Besiktas niet aardt heeft andere redenen. Als tweede spits met een contract voor een half jaar is hij welkom. Tolgay zou ik liefst huren met aankoopoptie. Töre hoef ik niet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen