Is Galatasaray bang voor Europese uitsluiting: Alle basisspelers in de uitverkoop!


fatihterimdenkt4
Galatasaray heeft dit seizoen drie van zijn basisspelers die het afgelopen seizoen een groot aandeel hadden in het gewonnen kampioenschap verkocht.
Hiernaast wil Fatih Terim Serdar Aziz en Eren Derdiyok (basisspelers) niet meer in zijn selectie zien en verwacht wordt dat deze heren ook worden verkocht. Ook deze heren zijn basisspelers en zijn in dat jaar ook kampioen geworden. Hiermee zal Galatasaray ongeveer 30 miljoen euro aan transfersom innen. 
 
Galatasaray heeft zich tot nu toe alleen versterkt met Marcao en Emre Tasdemir. Iedereen vraag zich af of Galatasaray nieuwe spelers gaat halen om de posities van verkochte spelers te vullen. De Turkse media beweert dat Galatasaray grote financiële problemen heeft en geen duren aankopen meer mag doen. Ook gaan er berichten rond dat Galatasaray bang is voor Europese uitsluiting en daarom alle spelers die veel geld verdienen wil verkopen.
 
Belhanda (28): verkocht aan Al Ittihad voor 8 miljoen euro
Garry Rodrigues (28): verkocht aan Al Ittihad voor 9 miljoen euro
Bafetimbi Gomis (33): verkocht aan Al Hillal voor 6 miljoen euro
*Luis Cavanda (27): verkocht aan Standard Luik voor 2,4 miljoen euro
*Lionel Carole (27): verkocht aan Strasbourg voor 750.000 euro
**Eren Derdiyok => uit de selectie gezet
** Serdar Aziz => uit de selectie gezet
 
Totaal: 26,15 miljoen euro
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen