Belhanda OUT, Wesley Sneijder IN?


belhandasneijder
Dat Belhanda gaat vertrekken bij Galatasaray is geen geheim meer.
De Marokkaanse voetballer zal deze week medisch gekeurd worden bij Al Ittihad waarna hij daar een langdurig contract zal tekenen. Iedereen vraagt zich af welke speler Belhanda zal gaan vervangen. Wesley Sneijder wordt ook vaak genoemd door de Turkse media.
 
“Ik wil in de zomer pas een beslissing nemen over mijn toekomst. De enige twijfels die ik zou hebben om te stoppen, worden elke wedstrijd weer de kop ingedrukt. In de zomer word ik 35 jaar. Dan wil ik het voor mezelf gaan evalueren. Ik heb bijna altijd alles gespeeld. Dat ga je gewoon merken. Ik wil zo lang mogelijk door blijven gaan en voel me superfit, maar het is ook een mentale beslissing. We combineren het goed, hoor, en tegenwoordig is het met Facetime en dat soort dingen allemaal makkelijker. Maar ik wil mijn gezin bij me hebben. Waar dat dan is, is niet belangrijk. Als ik volgend jaar bijvoorbeeld doorga met voetballen, kan ik de (trainer) cursus niet doen. Ik kan maar één keer stoppen.”, aldus Wesley Sneijder tegen De Telegraaf.
 
Wesley Sneijder heeft een aflopend contract bij Al Gharafa, maar is nog uiterst fit.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen