Belhanda OUT, Wesley Sneijder IN?


belhandasneijder
Dat Belhanda gaat vertrekken bij Galatasaray is geen geheim meer.
De Marokkaanse voetballer zal deze week medisch gekeurd worden bij Al Ittihad waarna hij daar een langdurig contract zal tekenen. Iedereen vraagt zich af welke speler Belhanda zal gaan vervangen. Wesley Sneijder wordt ook vaak genoemd door de Turkse media.
 
“Ik wil in de zomer pas een beslissing nemen over mijn toekomst. De enige twijfels die ik zou hebben om te stoppen, worden elke wedstrijd weer de kop ingedrukt. In de zomer word ik 35 jaar. Dan wil ik het voor mezelf gaan evalueren. Ik heb bijna altijd alles gespeeld. Dat ga je gewoon merken. Ik wil zo lang mogelijk door blijven gaan en voel me superfit, maar het is ook een mentale beslissing. We combineren het goed, hoor, en tegenwoordig is het met Facetime en dat soort dingen allemaal makkelijker. Maar ik wil mijn gezin bij me hebben. Waar dat dan is, is niet belangrijk. Als ik volgend jaar bijvoorbeeld doorga met voetballen, kan ik de (trainer) cursus niet doen. Ik kan maar één keer stoppen.”, aldus Wesley Sneijder tegen De Telegraaf.
 
Wesley Sneijder heeft een aflopend contract bij Al Gharafa, maar is nog uiterst fit.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Hij gaat niet weg. De journalist die hij zelf heeft aangewezen als zijn betrouwbare vriend (@ManuLonjon) zegt dat het onzin is. Hij was ook aanwezig op de training vandaag en doet mee tegen Boluspor.

We moeten echt geen spelers meer verkopen. Niet in de winter. We hebben maar een beperkt aantal nieuwe inschrijvingen voor Europa en ze gaan toch geen vervangers kunnen vinden. Niemand laat zijn goeie spelers zomaar in de winter gaan.


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Dat zegt niks, Gomis speelde zelfs nog een competitie wedstrijd maar werdt uiteindelijk toch nog verkocht.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Ja, maar volgens de bron van de geruchten moest hij vandaag of morgen al medisch worden gekeurd. Beetje lastig met de wedstrijd dinsdag.


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Voor zover ik heb gelezen wordt hij woensdag gekeurd, Galatasaray heeft een bod van 8,5 geaccepteerd


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5

Heb je mijn eerste reactie niet gelezen? Belhanda zegt in de onderstaande tweet dat Manu Lonjon zijn makker is en dat we hem moeten geloven. Die zelfde gast zegt dat er geen spraken is van een transfer en dat Belhanda wil blijven. Het is gewoon onzin.

twitter.com/.../...

twitter.com/.../...


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Belhanda heeft niks te willen als Galatasaray het bod van Ittihad accepteert vertrekt Belhanda gewoon, ze kunnen wel doodleuk zeggen dat er niks speelt maar er speelt degelijk wel wat, let maar op uiteindelijk wordt hij voor een bedrag van 8,5 mil verkocht.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Nee hoor. Een contract is niet eenzijdig, anders zaten we niet vast aan Tarik Camdal bijvoorbeeld. Belhanda heeft tot nu toe hoge salariseisen van ze gehad...

Maar er komen net berichten binnen dat ze zijn salariseisen dan toch hebben geaccepteerd. Ik hoop persoonlijk dat het niet waar is.


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

En wat heb ik gezegd? Belhanda vertrekt gewoon ze hebben zijn eis geacepteert dat van die journalist is gewoon onzin hij wist dit zelf ook.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5

Dit nieuws kwam letterlijk tijdens onze reacties. Het is nog steeds ver van een zekerheidje. Z'n vriend zegt ook nog steeds dat het onzin is op twitter en ze hebben regelmatig contact met elkaar.


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5
+1

Zijn vriend mag de pot op dat is gewoon een sukkel die denkt dat hij alles beter weet+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Belhanda zei letterlijk dat hij hem als familie ziet. Denk dat ie wel het één en ander weet.


+: 267
-: 0
R: 788
Level 4
+2

Met alle respect voor Belhanda, ik denk dat Sneijder in een rolstoel nog beter speelt dan Belhanda... Hoop voor fans van GS dat Sneijder weer terugkeert naar istanbul.


+: 4
-: 0
R: 40
Level 1

Maakt niet uit of Sneijder nog goed is of niet. Ik wil sowieso dat hij nog terugkeert om hier af te bouwen en om een waardig afscheid te krijgen.

Deze man heeft gewoon teveel voor ons betekent.

Tegen Juve, Real en Fener 2 goals vergeet ik never meer..


+: 4
-: 0
R: 40
Level 1

Natuurlijk mischien niet als basis speler, voordat alle wijsneusjes me corrigeren


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Belhanda OUT
Sneijder IN

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen