'Guangzhou eist miljoenen voor Alan; Galatasaray wil niet meewerken'


alano
Het heeft er alle schijn van dat Alan Carvalho naar Galatasaray gaat verkassen. 

De aanvaller van Guangzhou Evergrande heeft volgens verschillende Turkse media een persoonlijk akkoord bereikt met de grootmacht, maar door de moeizame onderhandelingen tussen de clubs laat een transfer op zich wachten. 
 
Sporx meldt dat Guangzhou aanzienlijk meer geld wil vangen dan aanvankelijk werd gedacht. Men dacht dat de spits een aflopende contract had tot 19 jan 2019, maar Guangzhou zou de optie van 1 jaar afgelopen zomer hebben verlengd waarbij de speler niet transfervrij mag vertrekken.
 
De afgelopen tijd deed transfervrije vertrek de ronde, maar SPorx claimt vandaag dat de Chinezen ruim zes miljoen euro willen toucheren. De Turkse topclub zou niet mee willen werken. Meer info volgt….
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen