Officieel: "Er is een bod binnengekomen voor Belhanda"


abilo
Galatasaray hoopt dat Belhanda zo snel mogelijk vertrekt en de zaakwaarnemer erkent dat hij aan het onderhandelen is met Al Ittihad.

"We zijn met Al Ittihad aan het onderhandelen over een transfer", vertelt William D'avila aan Turkse pers. "De intentie van Al Ittihad is duidelijk. Ze willen Belhanda overnemen. Er is een bod binnengekomen en wij kijken wat het beste is voor  Belhanda. Er zijn kleine details nog die besproken moeten worden,” aldus D’avilla.
 
Al Ittihad maakt niet bekend met welke club men in gesprek is, maar het is nu duidelijk dat het inderdaad om Galatasaray gaat. Met een eventuele transfer van de Marokkaanse international zal waarschijnlijk een bedrag van ongeveer 6 miljoen euro gemoeid zijn.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5
+1

Ze hebben het bedrag verhoogt naar 8 miljoen euro. We moeten niet vergeten dat in Belhanda's contract staat dat we aan Kiev 500.000 EUR moeten behalen per seizoen dat we de CL halen en 250.000 EUR voor de EL (tot 2022).

Ik zeg vraag gewoon direct om 10 miljoen euro, als ze hem echt zo graag willen moeten ze niet gierig doen. We zitten niet zo vast meer aan de FFP voor nu en ook Belhanda plots in het midden van het seizoen kwijtraken is een harde klap richting het kampioenschap.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Hahahahaahhaha, ohaaaaa. Elk seizoen 500k of 250k als je aan een Europese competitie deelneemt. Die oekrainers hebben letterlijk een slet van jullie gemaakt bij het onderhandelen. Dursun Özbek neymiş öyle yaaaa+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5

M'n uitleg ontbreekt een beetje. Alle bonussen stoppen zodra we 2 miljoen aan extra kosten hebben bereikt. Elke 25 gespeelde wedstrijden is ook 250.000 EUR en hij heeft toevallig net 50 wedstrijden gespeeld. Dus we zijn al totaal 9 miljoen kwijt aan hem en het zal waarschijnlijk binnen 2 seizoenen oplopen naar het maximale: 10 miljoen.


+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Yess eindelijk gaat hij weg hij is geen 10 waardig als CM is hij oke maar we hebben Fernando en Ndiaye al, ik hoop dat ze het bod gaan verhogen naar 10 mil maar 8 mil is ook niet verkeerd voor een middelmatige speler als Belhanda.


+: 4670
-: 0
R: 5544
Level 5
+1

Wie is je creatieve speler dan ? We hebben het gezien zonder Belhanda. Geen creativiteit en geen spel.

Beter houden tot aan zomer.


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5
+1

Precies, iedereen denkt aan Emre maar dat is een echte nummer 10. Belhanda speelt op dezelfde positie als Ndiaye (heeft hij zelf gezegd op TV gisteren).+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Feghouli is een creative speler toen hij weer speelde ging het soepeltjes, Belhanda speelt 1x goed dan weer 2 week slecht hij is te wisselvallig en pakt onnodig kaarten waardoor hij vaak geschorst is, en dat hij op dezelfde positie als Ndiaye speelt is een dikke leugen van hem waarom zei hij dat niet op het begin? Juist ja hij wilt een gewoon niet verkocht worden


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5
+1

We spelen gewoon duidelijk al een tijdje 4-1-4-1 in de praktijk. Alleen heeft Belhanda iets meer aanvallendere taken en Ndiaye iets meer verdedigende. Ik denk niet dat hij openbaar gaat zitten liegen, maar juist specifiek instructies krijgt van Terim om het spel te verdelen als een soort nummer 8.

En hij zegt dit nu voor de eerste keer omdat het letterlijk door de interviewer werd gevraagd. Je kan het zelf terugkijken, het was op NTV.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen