Officieel: "Komende uren of dagen vertrekt Batshuayi"


amuros
Mateu Alemany, technisch directeur van Valencia, bevestigde donderdag tegenover de pers dat er een vroegtijdig einde is gemaakt aan de uitleenbeurt van Chelsea-aanvaller Michy Batshuayi.

Batshuayi zou voor één seizoen worden gehuurd van Chelsea, maar de samenwerking liep uit op een mislukking.
 
Alemany bevestigde donderdag dat Valencia niet verder wil met de Belg. "De situatie van Batshuayi is duidelijk. We praten met een aantal clubs over zijn transfer. Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt. De speler is hier enkele weken geleden al van op de hoogte gebracht. De beslissing is genomen, er is geen weg terug", aldus Alemany.
 
Galatasaray zou in gesprek zijn met Batshuayi. De beide partijen onderhandelen over een uitleenbeurt. Natuurlijk moet Chelsea eerst een overeenstemming bereiken met Valencia en Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen