Galatasaray biedt 5, Kasımpaşa wil 10


trezeguet
Galatasaray deed begin van het seizoen een poging om Trezeguet los te weken van Kasımpaşa.
In de zomer was Kasımpaşa bereid om Trezeguet voor 5 miljoen euro te verkopen, maar Galatasaray wou toen niet meer dan 2 miljoen euro geven. Gezien Galatasaray Garry Rodrigues voor 10,2 miljoen dollar aan Al Ittihad heeft verkocht en geld in kassa heeft, wil Kasımpaşa nu geen 5 miljoen euro, maar 10 miljoen euro voor Trezeguet. Galatasaray zou nu het bod hebben verhoogd naar 5 miljoen euro. De onderhandelingen zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Nou gaan ze al ons geld opdoen aan Trezeguet en die Marcao. Van Serdar en Rodrigues naar Marcao en Trezeguet. :facpal:


+: 2352
-: 0
R: 2499
Level 5
+1

ik zie het probleem niet met Marcao. Jonge sterke verdediger die makkelijk kan groeien. Spreekt overigens zelfde taal als Maicon.

Trezeguet zelfde geval, maar ik zie ons niet 10 mil betalen.

Ik zie overigens geen officiele berichten over de transfer van Trezeguet of indicaties ervan. Transferperiode is net begonnen, heb geduld.+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Dat zeg je op basis van enkele Youtube video’s. Daar tonen ze enkel de positieve aspecten. Er is een reden waarom die ploeg laatste staat, en waarom hij wordt verhuurd door Rio Ave. Je hoort niet te rekenen op zulke spelers, dat is leuk als je een brede kern hebt ofzo, maar dat is bij ons absoluut niet het geval.


En over Trezeguet, dat is gewoon een mooi weer voetballer. Die is niet gemaakt om elke week alles te geven. Hij is geflopt bij Anderlecht, hij was geflopt op het WK, omdat hij gewoon niet met de druk om kan gaan.


+: 2352
-: 0
R: 2499
Level 5

Youtube vids? Ik heb geen Youtube gekeken over iets gerelateerd met deze transfers.

Deze transfer is stilgehouden alleen om de aandacht weg te trekken van bepaalde rivalen die ermee willen bemoeien.

Zo'n gok moeten we nemen. Rio Ave heeft overigens 10 verdedigers, meerendeels heeft ervaring zoals coentrao en figueiredo. Wij kunnen helaas niet bouwen op Turkse of oude voetballers.

Topploegen worden met visie opgebouwd. Grootste voorbeeld is Dortmund. Bijna compleet andere team tegen 5 jaar terug. Vernieuwing brengt financiele risico's mee. Als je je laat bang maken door zulke risico's door je kop te laten gaan, ga je helaas nog lang wachten op europees succes. 3.5 of 4.5 miljoen voor zo'n speler is in deze tijd niks ook.

Als we rustig onze transfers doen en bewust kiezen, kan ik hier niks tegen zeggen.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Die topploegen die jij noemt kunnen wel terugvallen op ervaren krachten als het nodig is. Die talenten die zij halen hebben zelfs al enige ervaring. Dat kunnen we hierover niet zeggen. Wij zitten in volle strijd om het kampioenschap, en het bestuur zit gewoon met onze kansen te spelen. Haal gewoon een ervaren verdediger, dan zijn we tenminste zeker. Die Marcao zal je pas optimaal kunnen benutten als hij zich dan in de basis weet te knokken.

Dezelfde fout maakten we in 2015, Telles verkopen en Carole halen. Ik kan me perfect herinneren dat iedereen van jullie hier blij mee was. Elinizde patladi.


Ik zeg niet dat hij slecht is ofzo, we nemen gewoon een onnodig risico. Neyse, hayirli olsun


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5
+1

Trezeguet vind ik een klasse beter dan Rodrigues maar Kasimpasa zal hem alleen voor de hoofdprijs laten gaan, maar Marcao is een grote gok van 4 miljoen euro. Zoals je al zegt, zelfs bij Rio Ave kon hij het niet maken en werd verhuurd aan Chaves die onderaan staan in Portugal. En die jongen moet bij Gs de leider in de defensie zijn met Ozan Kabak?+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Jij vind Trezeguet beter omdat Rodrigues een ex Gs speler dat wisten we al


+: 1391
-: 0
R: 1312
Level 5
+1
MKA

@atletico

Ik vind persoonlijk Trezeguet ook vele malen beter dan Rodrigues, Rodrigues is namelijk te wisselvallig.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Trezeguet is leuk voor Kasimpasa, Bursa of Antalya. Niks voor Galatasaray. Van zodra je het niveau een beetje opkrikt, plooit die gast.


+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Ja want Trezeguet speelt elke wedstrijd goed ? Hij is ook te wisselvallig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen