Serdar Aziz wacht op paar miljoen salaris van Galatasaray en …..


serdaraziz
Serdar Aziz zit nog altijd op 1,8 miljoen euro aan achterstallig salaris te wachten.
De Turkse voetballer is al een tijd niet meer uitbetaald door Galatasaray. Gezien Fatih Terim onlangs heeft bekendgemaakt dat Serdar Aziz moet vertrekken, heeft de Turkse centrale verdediger via een notaris een waarschuwing gestuurd dat hij zijn achterstallig salaris zo spoedig mogelijk wil ontvangen. Mocht Galatasaray dit bedrag niet betalen, kan Serdar Aziz transfervrij vertrekken. Hiernaast kan Galatasaray een transferverbod opgelegd krijgen van de UEFA.
 
Verwacht wordt dat Serdar Aziz naar Fenerbahçe gaat vertrekken.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Wat een beleid. Gratis naar Fener en je moet hem ook nog dat salaris betalen. Bravo Cengiz :facpal:


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5
+1

Cengiz? Dit hebben jullie aan het grote ego van Terim te danken..
Hoe dom en onprofessioneel is het om zo een belangrijke basisspeler in het openbaar af te schrijven?

En dan nog met zo een belachelijk filmpje..+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Als zijn salaris mooi op tijd betaald werd, dan had Serdar GS nooit voor de UEFA kunnen slepen. Nu heeft GS zichzelf in een zwakke positie gezet.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Edit: reactie dubbel getypt


+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Yazik man echt, die jongen bood zijn excuses aan en nog wou Terim van hem af Terim heeft gewoon wat tegen hem waarom zou je je beste CV geen 2de kans geven? Zielig


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Omdat hij al lang bezig was met een transfer naar Fener. Niet meer dan terecht van Terim. De manier waarop vind ik wel enorm dom van hem.+: 536
-: 0
R: 2012
Level 5
+1

Mustafa Cengiz effect

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen