'11 januari komt de nieuwe transfer van Galatasaray aan in Istanbul'


amaik
Galatasaray staat op het punt zich te versterken met Marcos do Nascimento Teixeira, bekend als Marcao.

Webaslan meldt dinsdag dat de Turkse topclub met de 22-jarige Braziliaanse verdediger een akkoord heeft bereikt over een contract voor drie jaar, met de optie voor nog een seizoen. Eerder zou Galatasaray het al eens zijn geworden met GD Ghaves, de huidige werkgever van Marcao.
 
De Turkse topclub gaat 3,5 miljoen euro betalen aan de Braziliaanse club en de verdediger wordt vrijdag 11 januari verwacht in Istanbul om een meerjarig contract te tekenen. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:
Reacties (11) 


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5
+1

22 jaar oud, 1.85 meter lang en een linkspoot. En boven alles staat hij bekend als een snelle, sterke verdediger die niet snel een mannetje laat glippen.

Zo horen onze transfers te gaan. Stil en goed gescout. Zo kan niemand zich er mee bemoeien. Bovendien hebben zulke namen de potentie om de nieuwe Bruma/Telles te worden.

Korte performance video: streamable.com/5hzfh


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5

Zijn vrouw accepteert openlijk op Instagram felicaties van onze supporters. Volgens mij is deze jongen echt binnen.+: 64
-: 0
R: 473
Level 3

Abartma bi gelsinde görek önce


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Het is natuurlijk een gok. We spelen voor het kampioenschap, we horen geen gokjes te wagen op de transfermarkt. Ik had liever een ervaren naam naast Ozan. Deze jongen mag ook komen, maar ik heb er toch liever ook een ervaren man bij.


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5

Zoals wat Besiktas nu doet? Ik speel liever op lange termijn, we mogen wel langzaam wennen aan zo een cultuur. Vooral ook met FFP zijn doorverkoopbare spelers cruciaal.

Als Maicon vertrekt zie ik ook nog graag een ervaren naam, dat wel.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5
+1

Een grote club als Galatasaray hoort zowel op de korte, als op de lange termijn succesvol te zijn. Momenteel hebben we de luxe niet om die jongen te gaan testen, want we hebben voor de rest niemand achter de hand. En de kans bestaat dat hij gaat floppen. Dan had ik liever dat ze Denayer haalden, want van die jongen wist je tenminste zeker dat hij op korte & lange termijn succesvol ging zijn.

Turkse clubs die gaan scouten vind ik geen goed idee trouwens, we hebben genoeg spelers als Carole zien passeren.+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Hayaller Falcao gercekler Marcao


+: 1664
-: 0
R: 3828
Level 5

Dus van het transfergeld van Rodrigues gaat 3,5 miljoen euro naar een centrale verdediger? Dan houdt Gs nog 5,5 miljoen euro over, hoe wil je daarmee 2 spitsen halen. (Zonder Derdiyok dan)


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5

Door meer spelers te verkopen. Huren en transfervrij halen is ook een optie.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Rodrigues’i 9 milyon avro’ya satani, Maicon’u Mariano’yu 1,5 milyona bilene satamaz. Benden demesi. Je hebt teveel vertrouwen in Cengiz, wat ik niet kan begrijpen als die iemand als Garry aan de Arabieren voor minder dan 9 miljoen verkoopt.+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Terim is de president van Gs, hij gooit de hele selectie door elkaar om zijn eigen mannetjes te halen met bevriende managers..

Deze Marcao speelt bij de hekkensluiter van Portugal en Gs gaat hem voor 4 mil halen terwijl hij nu al verhuurd wordt door de club die hem kocht?

Als hij zo goed was hadden Porto, Sporting of Benfica hem al opgepikt, een grote gok van Gs dus.

En ik ben niet tevreden over een Isimit die 3x kampioen werd met Psv als basisspeler

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen