"Fenerbahçe is bereid om 1,8 miljoen euro te betalen voor Serdar Aziz"


serdaraziz
Haluk Canatar, zaakwaarnemer van Serdar Aziz heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Fenerbahçe is bereid om 1,8 miljoen euro die Serdar Aziz nog tegoed heeft van Galatasaray te betalen. Fenerbahçe heeft vanwege UEFA Financial Fair Play problemen om spelers met transfersom te halen. Daarom hebben ze ons verzocht om met Galatasaray een akkoord te bereiken. Serdar krijgt nog geld van Galatasaray. Zijn contract loopt nog en elke dag zal de schuldenlast richting Serdar groter worden. Dit zal Galatasaray gaan schaden. Daarom denk ik dat we een wederzijds akkoord gaan bereiken. Serdar Aziz heeft zelf aangegeven dat hij voor Fenerbahçe wil spelen."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen