'Fenerbahçe doet officieel bod van 1 miljoen op Serdar Aziz'


aserd
Fenerbahçe heeft besloten om een nieuwe poging te wagen bij Serdar Aziz. 

Na de uitspraken van Galatasaray-trainer Fatih Terim is het definitief geworden dat Serdar Aziz officieel gaat vertrekken bij de Turkse topclub. Serdar Aziz heeft nog een contract tot 2020 bij Galatasaray en zou nog een tegoed van 1,8 miljoen euro salaris hebben bij Galatasaray.
 
Fenerbahce zou een officieel bod van 1 miljoen euro hebben gedaan op Serdar Aziz, aldus Sporx. Daarmee zou de Turkse topclub dicht in de buurt komen van de door Galatasaray gecommuniceerde vraagprijs: 3 miljoen euro. Serdar mag naar Fenerbahce vertrekken als hij zijn tegoed van 1,8 miljoen euro inlevert bij Galatasaray.
 
Eerder leken Basaksehir en Bursaspor te strijden om de handtekening van Serdar, maar beiden zijn niet bereid om het bod van Fenerbahce te evenaren. Ze willen de speler transfervrij strikken.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen