'Fenerbahçe en Galatasaray mengen zich in strijd om Robinho'


amma
Istanbul Basaksehir liet enkele dagen geleden op de clubsite weten dat er een akkoord is bereikt met Sivasspor over de 34-jarige Braziliaan Robinho.
Maar de Turkse media meldt nu dat er officieel nog geen akkoord is bereikt omdat Fenerbahce en Galatasaray zich ook hebben gemeld bij Sivasspor om Robinho.
 
Robinho moet helpen de ambities van de Turkse topclub waar te maken, want Basaksehir gaat namelijk vol voor de landstitel. De club staat na zeventien duels op de eerste plek en heeft een voorsprong van zes punten op Trabzonspor, Malatayaspor, Kasimpasa en Galatasaray.
 
Basaksehir en Sivasspor hebben een akkoord bereikt om de transfersom, maar Robinho komt niet uit met Medipol Basaksehir om zijn jaarsalaris. Fenerbahce en Galatasaray willen de Braziliaan ook al te graag overnemen en hebben een riante salaris aangeboden voor de aanvaller. Meer info.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen