'Galatasaray doet bod van 750.00 euro op overbodige Gökhan Töre'


agokes
Gökhan Töre lijkt eindelijk uit zijn lijden bij Besiktas verlost te worden. De snelle Turk is helemaal uit beeld verdwenen bij de Turkse topclub en mag dan ook vertrekken.
Het Turkse Galatasaray zou een bod van om en bij de 750.000 euro gedaan hebben op Gökhan Töre, maar zag dat afgewezen worden. Medio 2019 is de vleugelaanvaller transfervrij.
 
Besiktas wil de snelle Turk namelijk niet laten gaan voor minder dan twee miljoen euro. Gökhan Töre zelf ziet een overstap naar Galatasaray zeker zitten, maar ook een club uit het Midden-Oosten behoort tot de mogelijkheden. 
 
De 26-jarige aanvaller verruilde in 2016 Besiktas voor West Ham United. De Engelsen betaalden toen een recordsom van 12 miljoen euro voor de snelle Turk.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen