Gomis: "Hoop ooit terug te keren"


agurmi
Bafetimbe Gomis heeft maar weer eens de wens uitgesproken ooit terug te keren bij Galatasaray.
De Senegalese spits verkaste afgelopen zomer naar Al-Hilal, maar heeft er sindsdien nooit een geheim van gemaakt ooit weer op Turk Telekom te willen spelen.
 
"Ik houd van Istanbul en Galatasaray, ik heb enorm veel vrienden daar achter gelaten toen ik naar Al Hilal vertrok", vertelt Gomis tegenover Sporx. "Natuurlijk hoop ik ooit weer terug te mogen keren. Ik sta nog 1 jaar onder contract bij Al Hilal en ben ook hier gelukkig. In het voetbal weet je het echter nooit."
 
De steraanvaller van Al Hilal heeft ook veel vertrouwen in Fatih Terim. "Ze zijn niet goed begonnen, maar ik weet zeker dat ze terugkeren aan de top. De club gaat zich zostraks versterken op de transfermarkt. Ze hebben echt een heel goed team."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen