Voorzitter Galatasaray: "Schulden zijn verlaagd van 2,9 naar 2,7 miljard"


euro
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"In de periode van 11 maanden waarbij aan de macht staan, hebben wij 1 miljard 753 miljoen TL betaalt. Ondanks de schommelende valutakoers en de schulden die wij van het vorig bestuur hebben overgenomen, hebben wij de schulden verlaagd van 2,9 miljard TL naar 2,7 miljoen TL. Toen iedereen had verwacht dat de UEFA ons zou uitsluiten van Europees voetbal, hebben wij een 4-jarig akkoord bereikt. UEFA heeft voor het eerst in hun geschiedenis met een club twee keer afspraken gemaakt. Wij zijn al 5 maanden bezig met CAS met de mensen die dit niet konden hebben. Wij hebben geen transferverbod. In 2019 is ons doel om voor de 22e keer kampioen te worden."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen