Serdar Aziz: “Ik ga nergens heen voordat ik met Fatih Terim heb gesproken”


serdaraziz
Serdar Aziz, de Turkse centrale verdediger heeft voor het eerst gereageerd na het persbericht van Galatasaray.
“Serdar zei het volgende: Zonder dat ik met Fatih Terim heb gesproken, heb ik mijn zaakwaarnemer geen opdracht gegeven om met een andere club te praten. Als ik iets heb gedaan, zonder dat ik iets wist, zodat het bestuur zo’n besluit heb genomen, zal ik niet vertrekken voordat ik mijn excuses heb geboden aan Fatih Terim. Fatih Terim heeft veel geïnvesteerd in Serdar Aziz. Ik heb lang met Serdar gesproken. Hij zei dat ik met geen één club mocht praten voordat hij met Fatih Terim heeft gesproken.”, aldus Haluk Canatar, de zaakwaarnemer van Serdar Aziz tegenover TRTSPOR.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen