'Falcao eist 17,5 miljoen euro salaris van Galatasaray'


afalocs
AS Monaco lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Radamel Falcao.
De spits gaat binnen enkele dagen samen met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes met de club in gesprek over zijn toekomst, meldt Franse media.
 
Falcao heeft zijn zaakwaarnemer speciaal naar Frankrijk gehaald om duidelijkheid te krijgen over een eventuele transfer. Het is een publiek geheim dat de Colombiaanse international het niet naar zijn zin heeft bij AS Monaco en een transfer wel ziet zitten. 
 
Een salaris van ruim 17,5 miljoen euro zonder bonussen schrikt enkele clubs toch wel af. De Colombiaan wil een 3,5 jarige contract en een jaarsalaris van 5 miljoen euro. Toch zou Galatasaray concreet in de markt zijn voor de 32-jarige Falcao. Meer info volgt…
 




Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen