Lonjon: "Galatasaray nadert akkoord met Falcao"


afiif
Manu Lonjon, Franse journalist van Yahoo Sports heeft vrijdagochtend interessante uitspraken gedaan over de Colombiaanse spits Radamel Falcao en Galatasaray. Volgens de journalist nadert er een akkoord tussen beide partijen.

“Het zijn geen geruchten. Galatasaray heeft een huurbod van 1,5 jaar gedaan op AS Monaco om Radamel Falcao. De Colombiaan ontvangt momenteel 9 miljoen euro salaris per jaar en Galatasaray is bezig om de helft te bekostigen. De Turkse topclub is bezig met een sponsor en wanneer dat rond is kan Falcao tekenen voor Galatasaray,” aldus Yahoo Sports journalist Manu Lonjon.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen