Robinho: "Ik denk aan Galatasaray"


arobino
Fans van Sivasspor kunnen rustig gaan slapen. Robinho weet 'honderd procent zeker' dat hij bij Sivasspor blijft. De vleugelaanvaller zei dat gisteren voor de camera’s van Bein Sports. 

In de afgelopen maanden werd Robinho gelinkt aan Galatasaray en Fenerbahce. Eerder deze week onthulde de Turkse media dat Basaksehir bereid was om een miljoenenbedrag te betalen voor de Braziliaan. Sivasspor wilde echter niet meewerken aan een deal en Robinho zelf is niet bezig met een vertrek. 
 
Duidelijke taal in Sivas: 'Ik ben blij hier. Ik blijf, ja'
"Ik denk aan de wedstrijd tegen Galatasaray. Wij gaan er alles aan doen om zondag te winnen in Istanbul. Daarnaast wil ik zeggen dat ik me volledig focus op Sivasspor. Ik ben blij hier, ja", aldus de buitenspeler. "Ik blijf. Honderd procent, ja."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen