Galatasaray wil contract Ozan Kabak verlengen en opwaarderen


aolok
Galatasaray is met de zaakwaarnemer van Ozan Kabak in onderhandeling over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn contract. De club is bijna akkoord met de verdediger, meldt BeinSports.

De Turkse topclub zou de 18-jarige Ozan Kabak willen vastleggen tot de zomer van 2023. 'Ik denk dat iedereen zeer positief is verrast door zijn ontwikkeling', zegt trainer Fatih Terim. 'Sinds hij eerste verdediger van Galatasaray werd, is het heel snel met hem gegaan. Hij is bij Galatasaray onomstreden.' Daarom hoop ik dat hij net zo'n mooie carrière kan krijgen.'
 
Europese topclubs zitten achter Ozan Kabak en Galatasaray is bang om hem voor een prikje te laten gaan. Vandaar wil men het contract verlengen en opwaarderen. Verwacht wordt ook dat hij een gelimiteerde transfersom van 15 miljoen euro in zijn nieuwe contract gaat krijgen.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen