'Boca Juniors doet bod van 9 miljoen euro op Fernando Muslera'


abocas
De Argentijnse miljoenenclub Boca Juniors is zinnens om komende winter doelman Fernando Muslera aan te trekken. Ook AS Roma is in de race. Dat meldt Turkse media.

AS Roma toonde eerder al interesse in de Uruguayaan, maar heeft die piste ondertussen laten varen. 
 
Dat het Boca Juniors menens is om Muslera in de winter aan te trekken, is vrij duidelijk. De Argentijnse ploeg heeft volgens Italiaanse media namelijk 9 miljoen euro over om de Uruguayaanse doelman naar Boca te lokken. De sluitpost van het Turkse Galatasaray voelt zich momenteel goed in Istanbul, maar zou de club mogen verlaten bij een goed bod.
 
In 2011 maakte de Uruguyaan de overstap van Lazio Roma naar Galatasaray. De transfersom van Muslera bedraagt ruim 15 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen