Ryan Babel dreigt Besiktas met gratis overgang naar Galatasaray

babel
Besiktas is van plan om Ryan Babel disciplinair te straffen vanwege het incident op de sociale media.
Toch zit de Turkse topclub klem, want het contract van Ryan Babel verloopt deze zomer en ze willen absoluut niet dat hij gratis naar Galatasaray of Fenerbahçe gaat vertrekken. 
 
Volgens het nieuws van CNNTürk heeft Winnie Haatrecht, de zaakwaarnemer van Ryan Babel een gesprek gehad met Galatasaray. Het bericht luidt dat Galatasaray Ryan Babel een 2+1 (inclusief handtekeninggeld) jarig contract met een goed salaris heeft aangeboden.
 
Naast Besiktas en Galatasaray, heeft Ryan Babel ook een bod van Fiorentina en een aantal clubs uit Qatar ontvangen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2131
-: 0
R: 1983
Level 5

Doet me denken aan wat Yasinaldo probeerde vorig seizoen, maar dan van GS naar Besiktas. Alleen Babel zou niemand nee tegen zeggen als (2e) spits.


+: 1818
-: 0
R: 2367
Level 5

Wij kunnen Babel wel goed gebruiken. Is tenslotte de beste speler van Besiktas.


+: 8589
-: 0
R: 12379
Level 6

Ik hoop dat het bestuur van GS er ook zo over denkt.
:lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen