John Guidetti: "Galatasaray is een geweldige club"


johnguidetti
Turkije speelt in de UEFA Nations League tegen Zweden. John Guidetti, de voetballer van Zweden heeft na de training de onderstaande uitspraken gedaan. 
"Galatasaray heeft geweldige supporters, goed elftal en is een geweldige club. Elmander was vroeger een geweldige voetballer. Ik heb veel respect voor hem. Ik ben niet bezig met transfers. Mijn zaakwaarnemer is hiermee bezig. Elmander heeft nooit contact met mij gehad. Misschien heeft hij wel met mijn zaakwaarnemer gesproken. De wedstrijd in Konya is heel erg belangrijk voor beide landen. Wij gaan er alles aan doen om te winnen. Wij hebben hard gewerkt en wij willen winnen."
 
De afgelopen maanden gaan er geruchten rond dat de 26-jarige John Guidetti hoog op de transferlijst van Galatasaray staat.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen