D’Avilla: "AS Monaco en Dortmund volgen Belhanda"


ablei
Youness Belhanda staat op de radar van onder meer AS Monaco en Borussia Dortmund. De aanvaller van Galatasaray vertrekt mogelijk al deze winter.

Borussia Dortmund en AS Monacoa houden de ontwikkeling van Youness Belhanda nauwlettend in de gaten. De beide clubs overwegen zelfs om in januari een bod uit te brengen op de middenvelder van Galatasaray.
 
William D’avila, de zaakwaarnemer van Belhanda heeft tegenover Özgür Sancar bij Radyospor het volgende bekendgemaakt.
 
“Er is een grote kans dat Belhanda in de winterstop vertrekt. Hij zal alleen vertrekken als Galatasaray wat verdient en hijzelf. Galatasaray en Belhanda moeten allebei blij zijn met de juiste aanbieding. Hij is nu gefocust op Galatasaray, maar een vertrek kan zomaar gebeuren. En ja, het klopt dat AS Monaco en Dortmund hem volgen. Er is nog niets concreets,” aldus William D’Avilla.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen