Galatasaray bekijkt Standard spits Emond


areni
Galatasaray is naarstig op zoek naar een nieuwe spits. De Turkse topclub zit in nood sinds het vertrek van Bafétimbi Gomis. Galatasaray onderzoekt nu een aantal spelers, waaronder Renaud Emond (26).

De Standard-aanvaller werd gescout in het Europa League-duel in en tegen Krasnodar (2-1). Het is nog maar de vraag of Emond indruk op de scouts kon maken. Na een aardige start van het seizoen waarin hij acht keer scoorde, staat hij alweer vijf wedstrijden droog. Het contract van Emond in Luik loopt nog tot medio 2020. De gesprekken over een verlenging verlopen moeizaam.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen