Galatasaray in race met Ajax en PSV om Ritsu Doan


arit
Veel Europese clubs volgen de verrichtingen van Ritsu Doan op de voet.
Althans, dat meldt NOS. De Japanse uitblinker kwam begin dit seizoen voor 1,7 miljoen euro over van Gamba Osaka naar Groningen en drukt zijn stempel wekelijks op de Eredivisie.
 
'Europese topclubs zitten hem op de hielen, hij wordt genoemd als mogelijke opvolger van Hakim Ziyech bij Ajax en is door France Football genomineerd voor de Kopa Trophy, als grootste talent onder de 21 jaar', aldus de NOS.
 
Manchester City, Ajax, PSV, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Juventus, Bayer Leverkusen en Galatasaray hebben een verregaande interesse om Ritsu Doan over te nemen van Groningen.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen