Video: Voorzitter Galatasaray dreigt scheidsrechter Firat Aydinus!


mustafacengiz
Mustafa Cengiz heeft vandaag tijdens zijn persconferentie scheidsrechter Firat Aydinus letterlijk gedreigd voor de camera’s. De voorzitter van Galatasaray zei dat het verstandig is voor hem dat hij niet meer naar de wedstrijden van Galatasaray moet komen. 
“Als ik Firat Aydinus was, dan zou ik de wedstrijden van Galatasaray niet meer fluiten en ook geen VAR-scheidsrechter meer worden. Ik advies hem dat echt niet. Als ik hem was natuurlijk.”
 
Scheidsrechter Firat Aydinus floot de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe. Na de beladen derby kregen 2 spelers van Fenerbahçe en 5 personen van Galatasaray een megaschorsing.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen