Galatasaray wil als protest uit de Turkse bekertoernooi stappen


fatihterimboos
Zoals jullie weten is Besiktas dit seizoen uitgesloten van deelname aan het Turkse bekertoernooi.
De schorsing volgde na het besluit van Besiktas op niet op te komen dagen voor het restant van de halve finale tegen Fenerbahçe die eerder werd gestaakt wegens rellen op de tribune. Besiktas vond het besluit van de Turkse voetbalbond niet rechtvaardig en besloot zich te laten diskwalificeren uit de Turkse beker.
 
Er gaan nu berichten rond dat Galatasaray een soortgelijke protestactie gaat uitvoeren. Gezien drie basisspelers en twee trainers een megaschorsing hebben gekregen schijnt Galatasaray van plan te zijn om zichzelf uit te laten schakelen in de Turkse beker. Dit willen ze doen omdat ze het besluit (megaschorsingen na de derby tegen Fenerbahçe) van de Turkse voetbalbond niet rechtvaardig vinden en ook te weinig spelers in de selectie hebben. Supportersgroep UltrAslan steunt de plannen van het bestuur van Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen