Süper Lig: Live meepraten Kayserispor - Galatasaray 17:00 uur

superliglogo
Galatasaray neemt het in de 12e speelweek van de Turkse competitie op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kayseri en zal om 17:00 uur beginnen.   
Competitie: Süper Lig
Datum: 10.11.2018
LIVE/LIVESTREAM: BeinSports
Artikel delen met vrienden:
Reacties (107) 


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+3

We zijn slecht. Ik wil zeggen laten we tot de winterstop overleven, maar er zitten nog een hoop cruciale duels tussen. Dus gewoon overleven tot de interland-break , wat hierna komt.

We speelden niet heel slecht tegen Schalke. Maar door hun speelstijl en individuele fouten was het niet een leuk potje om naar te kijken.

Als alle PDFK namen niet meedoen komen we helaas met zoiets:

Muslera - Linnes, Ozan, Serdar, Ömer - Maicon (CVM), Selcuk, Belhanda - Henry, Sinan, Feghouli

Ömer kun je geen voetballer noemen. Middenveld is spuuglelijk. En nog steeds geen spits natuurlijk. Het kan alle kanten op, elk puntje is mooi meegenomen.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Omer bayram begon de 1ste 2 wedstrijden goed, maar komt gewoon tekort. dat zie je de laatste wedstrijden. Zo voorspelbaar en veel te traag. Dat selcuk nog erin wordt gezet is lachwekkend. wat hebben wij afgelopen weken/maanden aan hem gehad? Elke x datie speelde voegde hij helemaal geen ruk toe.

Sinan wil ik niet eens beginnen. Veel te lui. Te weinig betrokken in het spel en afmaken kan die ineens niet meer. Laat afentoe leuke dingen zien, maar meer niet.

Terim moet yunus een kans gunnen. Die man is zoo gretig elke x.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Het is een lastige periode. Begonnen sterk tegen lokomotiv enz. Daarna al die blessures hebben onze vorm gedood.

Zoveel cruciale spelers kwijt en er kwamen steeds meer erbij. De spelers die nu weer terug zijn moeten hun vorm nog vinden. Daarnaast zijn een paar zo erg uitvorm zoals sinan, garry etc.

Enige die ik goed vind spelen zijn linnes, mariano, ozan, serdar, belhanda, donk. Met name belhanda speelt zeer sterk laatste weken.

Niet te vergeten dat wij ook minimaal 2 3 spelers zullen kwijtraken door schorsingen..

Zoals vattier zegt is het overleven..+: 1
-: 0
R: 34
Level 1

We spelen uit dus zie ik ons geen punten pakken, helaas.


+: 4689
-: 0
R: 6972
Level 5

Mijn glazenbol zegt 2-1 Kayserispor.


+: 816
-: 0
R: 1050
Level 5

Ik hoop dat we met een recordscore verliezen. Dat dit bestuur zijn boeltje maar pakt en dat Terim nu eens eindelijk ziet dat sommige spelers hier niet thuishoren, en dat de jeugd een kans verdient. Hopelijk tekenen sommige spelers het doodvonnis van hun Galatasaray-loo pbaan na deze wedstrijd.


+: 1494
-: 0
R: 3415
Level 5
+1

@Alex

Dat is lang geleden man! :P


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Yuh yavaş aq, sommige fans zijn echt verwend geraakt. Zo slecht doen we het niet eens. Sanki Zlatan, Kanté filan bekliyo op de bank dat Terim ze niet laat spelen. We missen nou eenmaal een paar spelers. Wat gaat verliezen precies voor nut hebben? Hij haalde Ömer uit de basis voor een rechtsback tegen Schalke, hij heeft Ozan al geïntegreerd uit de jeugd. Terim maakt genoeg radicale keuzes. Je bent echt naïef als je denk dat je direct de gehele jeugd op kan stellen zonder problemen... En dat, dat nodig voor je lijkt is op zichzelf al bizar.


+: 816
-: 0
R: 1050
Level 5
+1

Je hoeft niet radicaal te zijn om een nietsnut als Ömer uit de basis te halen voor iemand die al 29 wedstrijden in zijn carrière op die plek heeft gespeeld. Dat hij zijn radicaliteit maar eens laat zien door Sinan eens uit de basis te zetten.

We doen het trouwens enorm slecht, 20/33 is gewoon beschamend voor een topclub, ter verduidelijking , Manchester United waarvan iedereen verkondigt dat ze in een diepe crisis zitten staat met hetzelfde puntenaantal (20/33) zevende. Het bewijst gewoon dat de topclubs in Turkije van uitzonderlijk laag niveau zijn en dat het beschamend is als je dan nog geen leider staat.

En het opstellen van enkele jeugdspelers zal ten eerste de jeugdspelers al ritme laten opdoen en ten tweede de slecht spelende basisspelers wakker maken.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5

Terim is altijd duidelijk geweest dat hij op leftback een linkspoot will hebben. Hij liet zelfs Latovlevici gewoon heel lang spelen en hield Linnes op de bank. Om zo snel klaar te zijn met Ömer is radicaal te noemen. En wie moet Sinan vervangen dan? Mugdat? Of ben je ook één van die naïvelingen die denk dat een 17-jarige Ali Yavuz direct basis kan omdat Ozan toevallig zo goed speelt?

En begin alsjeblieft niet met zo een elitaire "niveau" discussie waar iedereen direct over begint na 1 EPL wedstrijd te hebben gekeken. Misschien zijn de Anadolu clubs gewoon sterker geworden na de nieuwe buitenlandersli miet? Kijk met wat voor spelers ze tegenwoordig rondlopen.

We hebben trouwens redenen genoeg om het zo slecht te doen. Kijk naar de blessures. Toen we nog iedereen hadden hebben we de huidige nummers 4, 5 en 6 gewoon makkelijk weggezet. Je hoeft niet direct in paniek te raken. We spelen bijna met een B-elftal tegenwoordig. Pas als er geen enkele excuses meer zijn zal ik gaan wijzen. En zelfs dan, wat wil je doen? Iedereens contract ontbinden en met alleen jeugdspelers verder gaan? Na een paar zwakke matches? Je maakt echt keuzes als een ongesteld tienermeisje...

Voor de duidelijkheid, ik ben echt hoopvol over onze jeugd, maar de enige die op dit moment misschien de basis verdienen naast Ozan zitten al op de bank. Celil en Yunus. Die andere zijn nog of nog jong of komen fysiek te kort voor deze spijkerharde competitie. Of beiden. De technische staff weten heus wel meer dan wij over de beschikbare spelers.+: 17217
-: 0
R: 18696
Level 6

Zoveel ontbrekende spelers en staffleden, dit is bijna 100% zeker een puntenverlies voor Gese. Als ze dit weten te winnen heb ik dik respect voor ze.

Mijn voorspelling:


Kayseri 3-1 Gese


+: 829
-: 0
R: 1751
Level 5

GS yenecek bu maci.

:gs:


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Geen garry, donk, terim, badou. Oc fb oc tff.


+: 17217
-: 0
R: 18696
Level 6
+1

Tff’nin ne sucu var amk, moesten ze 2 wedstrijden krijgen. Wees blij dat Belhanda niets heeft gekregen.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahahahhahah. Donk die bijna evenveel krijgt als oc jailson. Belachelijk. Badou 5. Garry 3??!!!. Belhanda zou max 1 verdienen. Terim 7. Fucking onzin.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Wat tff'nin sucu ne var amk, ben jij blind of doe je gewoon dom ? Als je wat in Turkije zegt over TFF krijg je een straf lol. Dikke schande en dan zeggen wij Super lig is beter dan Nederlandse competitie.

Je weet zelf ook hoe Fener is en dat hebben we ook bij Besiktas-Fenerb ahce gezien ezel geef dan ook eens toe.


+: 17217
-: 0
R: 18696
Level 6

Mij boeit het niet hoe Fener jullie geneukt heeft, toen onze trainer met een gat in zijn hoofd naar het ziekenhuis werd overgebracht waren jullie aan ‘t lachen. Vervolgens werd die ook voor acteur uitgemaakt door jullie.

Sikimde bilene degil, iyi yapmis Fener.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Ben mi guldum amina kodum? Zie je mij in een van Besiktas ze topics of live topics? Got gibi konusma.

Je begint echt zo bjk27 twee te worden overal mengen en proberen gelijk te krijgen.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+2

@Albatros, je hebt alle recht om te zeggen wat je wil. Maar doe het dan ook omdat je echt gelooft in wat je zegt, of probeer voor 1 keer in je leven de betere man te zijn en zeg niks. Misschien verdien je daar wat respect mee.


+: 145
-: 0
R: 161
Level 3
+3

Hani tff was voor Gs? Wie vanaf nu dit nog zegt is echt een karektersiz. Over de straffen als je voor chaos zorgt krijg je dit natuurlijk, maar de tff moet dit dan ook echt bij elke club toepassen.+: 1
-: 0
R: 19
Level 1

Helaas maar vanaf nu elke uitwedstrijden zijn puntenverlies tot en met winterstop.

Ik zou een grote kampanya starten als GS taraftari in Turkije( miljoenen tegelijk).

Net als besiktas toen met namoglu.

Zeer jammer.

Voor de totomensen ( net als me) , helaas moeten we elke uitwedstrijd tegen GS inzetten.

Dubbele kans Kayseri quotering is 1.50. Dat is een 100% zekerheidje.


+: 2
-: 0
R: 12
Nieuw

hahhahahhahaah


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5

Het is zéér goed nieuws dat Mariano toch niks heeft. Hoeven we Ömer nooit meer te zien hopelijk. Verder moeten ook Yunus en Celil zo veel mogelijk spelen in deze tijden.


+: 86
-: 0
R: 418
Level 3

Gala is zwaar gestraft, waarom denk je dat we dit jaar gewoon geen super cup, of was het ziraat kupasi niet meer zullen spelen. Vorige jaar maar liefst 5 rode kaarten toen we tegen FB speelde, je weet dat ze spelers, trainers en iedereen aan het lokken zijn.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+1

Misselijkmakend e club joh. ze maken tegen iedereen ruzie. Provoceren constant en ze kunnen niet zonder de scheids winnen.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Muslera
Ozan maicon serdar
Mariano fernando?/celil belhanda linnes
Feghouli sinan onyekuru...


+: 816
-: 0
R: 1050
Level 5

Leuk elftal maar dit wordt hem niet. Het zal weer met Ömer en Selcuk zijn.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Fernando is niet mee. Denk ook dat Selcuk begint, Celil zou een hele positieve verrassing zijn.


+: 49
-: 0
R: 244
Level 3

Wacht effe gala is nog gespaart waar is de rode kaart van Belhanda de rode kaart voor serdar aziz en hoe bedoel je fener lokt spelers uit ik weet maar belhanda begon zelf te schoppen maar nee jullie hebben dat niet gezien jullie kijken namelijk met jullie facking kont aq pffff hoe facking kansloos kan je zijn als club


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Omer had ook een schorsing moeten krijgen van het te slecht zijn. Jeetje.

Hoop echt dat hij niet gaat spelen, hoor.+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Omer bayram speelt amk. Kaymis vallah


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Ömer en Selcuk... Prima. Omdat Ömer linkspoot is. Zodat hij voorzetten kan geven op onze boomlange spits Sinan, toch?


+: 17217
-: 0
R: 18696
Level 6

Willen jullie Caner niet toevallig?


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Ik zeg tegen iedereen om mij heen dat terim het niet meer heeft.. iederee geeft me ongelijk..

Kom op, iedereen ziet toch dat er absoluut geen systeem zit in het spel van gala?

Tactiek yok, diepgang yok, conditie yok, idee yok, bisey yok abi. En ik wil helemaal niet beginnen over zijn wisselbeleid


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Terim durft het niet aan om met 3 jeugdspelers te beginnen aan een wedstrijd. Ik geef hem toch wel gelijk hierin


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Kayseri heeft gewoon Gyan op bank, terwijl wij met sinan in de spits MOETEN spelen.. nerelere dustuk amk


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Ahan, ik hoopte al dat we met 3 verdedigers zouden spelen en het gebeurt nog echt ook nog.

Ik denk dat we hem gaan pakken vanavond


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Ik hoop dat terim nu wakker is geworden en je feghouli altijd moet laten spelen.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Golazooo :)


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Heerlijk feghouli+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Haal die sinan er gewoon uit man, zelfs een gehandicapte tering zeehond ziet dat hij er niks van bakt op de spitspositie. Cikart amk


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hij ligt al voordatie geraakt word..


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

100 procent penalty


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahahaa overduidelijk tyfes kk var nooit zit het mee


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Na 2 jaar moet gala gewoon weer gerenoveerd worden, ongelovelijk.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Weer geen penalty gegeven hahahaha.. En dan huilen wij ofniet :P

Haal die Sinan eruit wat een slechte speler geen een pass van hem komt aan.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Hjb man, bij die actie van Umut werd er niet eens gekeken naar VAR, + de scheidsrechter zag het met zijn eigen ogen.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Umut sprong zelf en viel zelf beter kijken ezel.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Omdat het geen penalty was. Als de scheids hetzelf gezien heeft, hoeft er niet naar gekeken te worden. Achterlijke vogel

Bovendien kent iedereen umut wel. Stervende zwaan.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

ahahah we neemt jullie nog serieus? Zogenaamd dat die Marokkaan schuldig is en moet ik je nu geloven en Umut zelf viel? AHahah+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Dus je hebt genees goed gekeken daarom zit je hier onzin te lullen. Beter je huiswerk doen 3yildizfb.

En trouwens die van Sinan was 100% penalty en werd ook nog eens gekeken via VAR maar alsnog geen penalty gegeven. Komedie!


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Met deze gehandicapte vogel kan je niet eens praten. Ze weten alles beter. Umuts positie een penalty hahahahaahahaha hahahahahahahaa ha domme vogel


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Die van jullie is altijd 100% penalty maar de tegenstander moeten wij goed kijken haahahah weer die feto praktijken.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Je praat onzin gap. Die van umut is gwn geen pingel. Je lult uitnje nek. Die van sinan wel.opzich


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Hay gotune sikim, Allahtan korkusu bile yok bu mallin.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Zoek een leven yildiz.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Zeg jij? Jij praat dommer dan die Ali en bjk27 gewoon.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahahahaha wat lul je nou weer joh


+: 7
-: 0
R: 17
Level 1

Geen enkele pass van sinan komt gewoon aan hey


+: 368
-: 0
R: 1303
Level 5

Omer speelt echt goed vandaag+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5

Ik wil heel graag van Terim horen waarom Feghouli nu pas (uit nood) speelt. Volgens mij ziet hij hem als middenvelder omdat hij niet zo snel is als Garry en Henry, maar hij kan zich echt goed vrijspelen en z'n mannetje langs zoals bij de eerste goal. Echt dom als het puur een keuze was van hem, hopelijk speelt hij nu vaker.

En ik ben echt klaar met Sinan. Vroeger heel spannend om te zien groeien, jammer dat dit het eindproduct is.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Weer geen overtreding?!?! ?!?!?!?!?!?!?!? !?!


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahahahaahah die var is 100 procent trgen ons. Zit ali palibiyik weer daar?


+: 404
-: 0
R: 1037
Level 5

varin anasini sikim.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Stop die kk var in je kont kk oclar..vallah bij ons hadden we allsng tegen gekregen.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Dit een gele kaart en overtreding? Hahaahhahahaa okadar belli etmeyin


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Hahaha vallah ik zei dat net ook al wat een corrupte zooi.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahaha snapje. Ongelooflijk. Maar die vogels zien dit natuurlijk niet.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Gecmis olsun Muslera!


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Kijk hem duiken kk oc umut+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

GOLAZOOOOOOO Wat een speed!


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

GOOOAAAL GIRRSIN TURK FUTBOLAAAA OCLARRR


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Yildiz be like: onyekuru maakte een overtreding.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Wallaha als jij iets zegt dan betekent het tegenovergestel de. Maarja doe maar blij tegen jullie satellietclubje , Kayseri is gewoon gs u21.

Onyekuru kon niet eens 1 speler langs van Schalke en hier scoort die 2.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Ach hou je bek en ga ergens anders haten zielige ventje.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Met een bijna B-selectie alsnog 2 goals erin geprikt. Ik zie ons nu veel beter spelen.


+: 404
-: 0
R: 1037
Level 5

gaan celil en yunus nog erin komen ofwat?


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Ik zie liever Mugdat erin voor Sinan.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Bravo [****] [****], bukadar belli etmeyin dat jullie jeugdteam van gs zijn.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Bir [****] git we gaan fener ze wedstrijd zien.+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Hahahahaha ga huilen kk degradatiekandi daat. Kijk naar je eigen omkoopclubje


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Maar TFF IS TEGEN ONS LAN, ZE WILLEN ONS STOPPEN LAN.

Ze hebben niet alleen scheids mee maar ook de tegenstanders, denk maar spelers en trainers

En gotu boklu messi jullie kunnen niet eens winnen van een ''degradatiekan didaat'' haal maar de scheids erbij maar je kan geen 1 positie opnoemen. En leuk feitje, als we morgen winnen staan we boven Kayseri.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Nummer 16 zegt genoeg huil nog meer [****]. Blij zijn met een puntje.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

2 penaltys tegen gekregen. Kayseri schopt heel de wedstrijd al. We spelen gewoon goed. Terecht gewonnen van 12 man. Git baska yerde agla amcik


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Blij zijn? Tijden van Vitor gingen jullie juichen om een gelijkspel in jullie eigen kattenbak arena.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Gaanw e nog wisselen ammm


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Fetullah Gulende atsin tam olsun.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

GOLLLLL VE 3YILDIZE GIRDIIII


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+1

Yildizin amina girmis


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5
+1

Winnen van hun eigen jeugdspelers worden ze al blij ahahahah+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

3 PUNTEN BINNEN MAAR WAAR IS FENER ? Oja nummer 16.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5
+1

Als we morgen winnen staan we 12de maar in 2011 tijden zijn jullie op 14de plaats geeindigd.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

En jullie zeggen al jaren 4 Yildiz loading maar ik zie er weinig van maar sorry bij Fener denken ze alleen aan derby’s.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5
+1

Tek eksik o CL kupasi len aahahahah ze kunnen niet eens uit de makkelijkste groep komen.


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Tabi Champions league erbij halen waar jullie al jaren niet zijn geweest tam bir malsin ya.

Kom met wat beters om te disscuseren xD.


+: 8549
-: 0
R: 7499
Level 5

Kkr hoertjes van Gayseri verliezen altijd van Gs.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+1

Kom jij ook weer eens??


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Ze hebben zeker elkaar geappt om elkaar plusjes te geven. Zo zijn Fenerliler allemaal zielige [****]tjes bij elkaar.


+: 8549
-: 0
R: 7499
Level 5

Nooit weggeweest..

En volgens mij geven jullie plusjes aan elkaar :D


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Diego, Zuig je maatje maar want je doet toch niks anders.+: 8549
-: 0
R: 7499
Level 5

Wat doe jij dan samen met Messi a kleine sokkertje


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5

Ik geef antwoord op je zuigmaatje want hij praat veel poep.


+: 8549
-: 0
R: 7499
Level 5

Jij ook, dus waarom doe je schijnheilig??


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5

Yildiz vallah jij bent de grootste moggooltje hier. Eigen jeugdspeler diyor hahahahaha. Ze zijn allemaal buitenlands amk.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen