Schaderapport derby: Schorsingen van 3 tot 10 wedstrijden!


gsfb
De PFDK van de Turkse voetbalbond maakt aanstaande donderdag bekend wie er allemaal een schorsing krijgt en hoeveel wedstrijden dit zullen zijn.
Scheidsrechter Fırat Aydınus heeft een rapport overhandigd aan de Turkse voetbalbond waarin de namen staan die waarschijnlijk voor een aantal wedstrijden geschorst zullen worden.
 
De onderstaande vijf spelers en 1 hulptrainer zal minimaal een schorsing krijgen tussen 5 en 10 wedstrijden. Verwacht wordt dat Hasan Şaş, de hulptrainer van Galatasaray de hoogste straf zal krijgen:
Jailson (Rood)
Roberto Soldado (Rood)
Badou Ndiaye (Rood)
Ryan Donk
Garry Rodrigues
Hasan Şaş (trainer)
 
Verwacht wordt dat Fatih Terim een schorsing van minimaal 3 tot 5 wedstrijden zal krijgen vanwege zijn uitspraken tegen scheidsrechter Fırat Aydınus.
 
Mustafa Cengiz en Abdurrahim Albayrak zullen ook een schorsing krijgen vanwege hun uitspraken die ze na de derby hebben gedaan.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen