"Fırat Aydınus, zijn vrienden en Yusuf Namoğlu zijn de schuldigen"


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de derby tegen Fenerbahçe (2-2) de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben de eerste 45 minuten geweldig gespeeld. Wat ik nu allemaal ga zeggen, is geen smoes dat wij niet hebben gewonnen. Afgelopen week zat Barış Şimşek achter VAR, deze week ook. Is hij een VAR specialist ofzo? Afgelopen week hebben wij door zijn fout verloren. Is er niemand anders over ofzo? Dat er na de wedstrijd ruzie is ontstaan, komt door de scheidsrechters. Als er iets tegen Galatasaray is, wordt de VAR altijd geraadpleegd. Dit is al de zoveelste keer. Ik ga voortaan niet stilzitten. Fırat Aydınus en zijn vrienden en Yusuf Namoğlu hebben ervoor gezorgd dat de wedstrijd zo is geëindigd."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen