'Manchester United wil Arsenal voor zijn met bod op Turks talent'


ozaan
Manchester United wil Ozan Kabak voor de neus van Arsenal wegkapen. Het wonderkind van Galatasaray, zou Manchester-coach Jose Mourinho een bedrag van ruim elf miljoen euro kosten.

Ozan Kabak is de laatste weken een hot item in de Turkse voetbalkranten. De verdediger is slechts 18 jaar, maar wordt gezien als een betere versie van Fabio Cannavaro.
 
"Het is nu aan hem en zijn familie om te beslissen", vertelt een United-insider aan de Engelse boulevardkrant Guardian. "Maar een club als Manchester United is moeilijk te weigeren." 
 
Arsenal zou niet blij zijn met het charmeoffensief van diens concurrent. Tot aan deze week leek hij de overstap naar het Emirates Stadium te maken, maar met Manchester United in de race voor zijn handtekening, lijken alle opties weer open.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen